KONKURS! Weź udział i wygraj zestaw pamięci ADATA XPG Lancer!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Guzik mnie obchodzi zdanie goscia, ktory twierdzi ze karta pokroju Hellhound jest lepiej wykonana bo to na start przekresla jakokolwiek dyskuje i wiarygodnosc twoja. Takze jesli tak twierdzisz to ok ciesz sie, a ja pozostane przy swoim zdaniu Fakt nie doprecyzowalem mojej wypowiedzi w kwesti radeonow ale juz wyjasnilem wszystko, ze o nie chodzilo, a w kwesti kart rtx to juz po prostu kazda jest z tych modeli topem, a reszta to juz subiektywna ocena wygladu czy sie komus podoba. Mi sie w nitro poodba prosta byrła, brak zlacza z boku, karta jest metalowa bez plastikow, ledy wpadaja w moje oko i co najwazniejsze kultura pracy i uzyte wentylatory to jest naprawde cos niesamowitego. Odpustowy plastik w stosunku do tej calej metalowej bryly tez mnie nie przekonuje Toi jest takie same pierdololo jakby mowic, ze Hellhound jest lepiej wykonany od Red Devila -
Przez narmiak · Opublikowano
Przez dzbanek z filtrem. Ale fitry wymieniamy częściej, niż zaleca producent. Jak już zostaje ostatnia kreska to wtedy (czyli po 3 a nie 4 tygodniach). Inaczej nawet w czajniku widać, że kamień zaczyna się szybciej zbierać. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Wgrywwałeś na nowo bios flashbaciem poprawnie? -
Przez Wu70 · Opublikowano
Mam praktycznie taki sam setup, sprawdza się dobrze Główny monitor (OLED) do gier i pracy a poboczny IPS mniej istotne rzeczy z pracy (poczta, teamsy). -
Przez CryptTM · Opublikowano
Podbijam, lekka zmiana koncepcji, doszła 2060 Super do pożądanych
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi