Wymiana z RTX3070TI na RTX4060TI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dan254 · Opublikowano
Pierwsza i druga część były świetne,trójka to porażka straszna była.Bardzo lubię RTS i uniwersum WH więc dla mnie to najbardziej oczekiwana premiera w tym roku -
Przez Zas · Opublikowano
Mam nadzieję, że to paskudne niebo, widoczne na niemal każdym materialne z ACE, to placeholder, który niedługo poprawią. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ale na DDR3 już mało kto patrzy, to podobnie jest jak z prockami Intela gdzie ludzie też wystawiali i dalej wystawiają stare i5 i i7 w chorych nieadekwatnych cenach do realiów, a z DDR3 podłapali temat z cenami DDR4 i 5 to już jest czysty idiotyzm i próba januszerstwa i jak mówię w temacie DDR3 nie ma co panikować i nie ma co tego porównywać do cen DDR4 i 5. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Ale mi nie chodzi o to że i5 to jakiś super duper cudo na następne 10 lat bo gram w 4k. Tylko wymieniając cpu na lepszy model chcę widzieć czy dopłata 1k czy 1.5k zł da mi jakiś realny boost. A testując tylko w 1080p jest nie do końca miarodajne. Dlatego te największe i najlepsze portale na yt i w sieci dają wyniki cpu tez w 2k i 4k że ludzie mieli szerszy obraz w realnym zastosowaniu. Niektórzy specjaliści od sprzętu siedzą np. na 4070ti z 9 9800x3d i kto im zabroni? Przecież można połączyć RTX 5070ti z 7 7800x3d i będzie wydajniej w grach, ale kto im zabroni ? -
Przez Necronom · Opublikowano
Fallout ma bardzo dużo nawiązań do gier. Republika Nowej Kalifornii, BoS, Legion Cezara, czy Enklawa i wątek supermutantów. Dużo w 2 sezonie jest z New Vegas(cały wątek Housa). Jak ktoś grał w gry to się połapie bez problemu, ale bez znajomości rzeczywiście może być trochę pomieszane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi