Jaki monitor do 500 zł pod laptopa do lekkiego grania?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
xd wyprzedza sie pojazd w ruchu, a omija stacjonarny pojazd/przeszkodę opis twita wskazuje na to ze jedni mogą lamac prawo, a drudzy nie co jest hipokryzją opis wskazuje na to ze opiekun malego dziecka nie musi opiekować sie malym dzieckiem gowniarz w aucie robi typowe rzeczy, ktore robią gowniarze, ktorzy dostali szybkie auto z napedem na tyl od starego Oceniajac profil autora tweta mozna wywnioskowac ze to dziwny czlowiek -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Witam. Chodzi mi o schłodzenie cpu na płytce itx w bardzo małej budce za pomocą tego Thermalright axp120-x67. Który lepiej będzie schłodzić cpu: R5 9600X albo Core Ultra 250K Plus bez OC jasne. Dzięki! -
Przez leven · Opublikowano
U Nvidii hotspot nie ma takiego rozstrzału, jak u AMD. Na 3060ti miałem około 11 stC. -
Przez kalderon · Opublikowano
Obróbka zdjęć to CPU i tutaj 14400F wypada słabo, to 12400F z dołożonymi małymi rdzeniami. Nie chcąc się pchać w DDR5 poszukaj używki i5 z serii K (w stylu 13600 czy 14600K/KF). Do niego dwuwieżowe chłodzenie typu Thermalright Peerless Assassin czy Phantom Spirit (120-140zł na Amazonie). Zasilacz Chieftec Vega 750W (PPG-750-S), bardzo dobra jednostka za 300zł. Dysk PCI-E 5 z DRAMem i radiatorem: https://www.ceneo.pl/169541057 Może i nie wykorzystasz pełnej prędkości, ale masz na przyszłość i w dobrej cenie. 2900zł to dość tania 5070? 300zł tańszy Dual też jest udany i całkiem cichy. "Triple fany" od PNY to tez dobre modele: https://www.ceneo.pl/181995814 Tylko nie wiem czy te 12GB VRAMu to nie będzie za mało do zabawy z AI...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi