Wybór CPU do gier i pracy między UC 7 265K, a 7600X / 9600X / 9700X (9800X3D)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
kurtka z Salomona z 1380 na 250zł (promka + zniżka pracownicza) -
Przez Dominix · Opublikowano
Patrząc na steam, to zbyt wiele jednak nie kupiło. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Na stocku 5700X3D jest mniej-więcej na poziomie 7500F. Po OC (od 11min.) 7500F odjeżdża. BTW. Niewiarygodne jakim g.wnem stała się wyszukiwarka Youtube. Zapomniałem nazwy tego kanału (a oni mają dobre testy) i musiałem nieźle się nakombinować z frazą by po przewinięciu 10 ekranów odnalazło mi ten film. Wydajność CPU to wydajność CPU. Idąc tropem rozdzielczości to w 8K 5600x będzie pewnie na poziomie 9800x3d, a dobrze wiemy że tak nie jest. -
Przez huudyy · Opublikowano
będzie zawsze w dupie, bo Tusku nie lubi trawki, a konserwy z PiSu/konfy nie pozwolą na wysiudanie alkoholu z polskich domów. Inna sprawa, że dostęp do medycznej jest teraz absurdalnie wręcz prosty, jak kogoś na to stać (pytanie tylko jak długo, bo podobno zamierzają ukrócić konopne kliniki) -
Przez Noix · Opublikowano
Witam, potrzebuję komputer typowo biurowy, office, internet itd. Jedyny wymóg to możliwość podłączenia do zintegrowanej karty graficznej trzech monitorów. Budżet około 2000zł, Jak będzie mniej to lepiej Żadnych wodotrysków, LEDów itd. Sama skrzynka bez systemu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi