Seria Resident Evil
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@LeBomB No ta. Potrzebne jest jakieś oficjlane uzasadnienie dla państw. Jak pisałem, nie wiem jak Iran realnie stał z programem atomowym. Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia i nigdy niczym podobnym nie uzasadniałem konieczności obalenia reżimu. Większe znaczenie ma dla mnie choćby fakt, że zniszczenie reżimu powstrzyma mordowanie opozycjonistów. A z tym się rozkręcili po ostatnich dużych protestach. Tu już też pisałem, uderzenie powinno nadejść dużo wcześniej, pozwoliłoby to uniknąć rzezi. Ale lepiej teraz niż jeszcze później. Póki co jest dobrze, dominacja lotnictwa USA i Izraela jest totalna. Bombardowania są na naprawdę ogromnym poziomie i reżimowi bandyci nie są w stanie nic z tym zrobić. Trzeba kontynuować i szykować operację lądową, by w najlepszym momencie wejść i dobić reżim. Czy choćby na początek wytepić siły reżimu na terenach Kurdów i potem z tamtą kontynuowac odbijanie reszty kraju. -
Przez sideband · Opublikowano
Miało być porządnie, a tu wychodzi, że jednak tak nie będzie -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Tunel magnetyczny. Przerost formy nad treścią. U nas popularna jest metodą na sznurek nie widziałem jeszcze automatu który by blokował możliwość nagłego cofnięcia butelki poprzez szarpnięcie. Jedna butelka można setki złoty dziennie robić do momentu aż się da złapać -
Przez Dimazz · Opublikowano
Wolski mówił że te ataki niby na oślep to rozkazy martwej ręki. Po zabiciu przywódcy otwierane są rozkazy które trzeba wykonać w rewanżu. Nie były to jakieś spektakularne uderzenia więc sporą część potencjału Iranu zneutralizowano. Kraj liczy 90mln ludzi więc coś tam mogą sobie chałupniczo produkować. Zobaczymy jak to się potoczy. Dobrze mieć te 200L paliwa na jazdę wokół komina przez najbliższe dni Jeżeli pola naftowe, gazowe i infrastrukturę do tego mocno zniszczą to będzie przyśpieszona elektryfikacja pojazdów Zarobi USA i Rosja -
Przez serwal4 · Opublikowano
Co prawda wzrost wyhamował, ale brak większego marketingu (ogółem, pomijam specyfikę auta, zastosowania itd.) może być spowodowany udziałem sprzedaży opon: + https://www.oponeo.pl/artykul/badanie-czy-polacy-wymieniaja-sezonowo-opony Także produceni / sklepy może chcą właśnie zwiększyć udział sprzedaży swoich opon AS; może Btw: W ~lipcu pojawi się nowy Vredestein AS Quatrac Pro 2; Zobaczymy, czy Apollo/Vredestein odrobią lekcję. *I dodam do znudzenia - nie jestem fanatykiem AS, co wiele razy opisywałem; Rejon, temperatury, kilometraż itd. i nie ma bata - opony sezonowe i kropka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi