Jensen Huang 9 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Zmieniło się coś od premiery i da się już grać sensownie na padzie, czy dalej tylko kiera?
galakty 5 173 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Na padzie chyba zawsze się dało? Po prostu jest trudno. Dziś w końcu temperatury spadły, może odpalę Rally... 1
Jensen Huang 9 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca @galakty Trudno to było mało powiedziane. Dla mnie było niegrywalne. Dlatego zastanawiam się czy coś się zmieniło, bo nie wiem czy na steam można drugi zwrot zrobić w razie czego.
galakty 5 173 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Przecież to symulator, będzie trudno i na padzie tym bardziej. To nie Dirt. 1
j4z 1 879 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca DR2.0 był trudniejszy dla mnie, bo był po prostu złośliwy. ACR imo jest uczciwa. Kurna usunąłem ją z dysku, zapomniałem, że save nie idzie do chmury. Nadal czekam na pełną wersję lub więcej tras, jakieś mistrzostwa czy coś. Dwa specjalne odcinki ostatnio dodane nie urządzają mnie. 1
galakty 5 173 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Ja chcę spróbować bo w końcu mam kółko, a nie GT3 więc będzie łatwiej
galakty 5 173 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Odpaliłem w końcu na T598 i kółku - dopiero teraz da się grać! W końcu czuję auto i nie wpadam do rowu co zakręt, super to zrobili, czuć każdą nierówność 1
Dominix 618 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca Ja jak odpaliłem, to zaliczałem każde krzaki xd wytrzymałe jak słupki w cmr2.0
galakty 5 173 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Na razie jeżdżę te wyzwania związane z samochodami, więc retro pierwsze, ale na srebro dojechałem
galakty 5 173 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Jakie macie czasy na tym wyzwaniu FIA? Ja pierwszy raz odpaliłem i gdyby nie wypadnięcie z trasy to byłoby srebro na luzie, brakowało 10s do złota
Rekomendowane odpowiedzi