Nowy kompaktowy smartfon - 3000zł
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Wchodzisz z ulicy czy rezerwujesz audiencje jak u mnie na kilka dni naprzód jak za covida? Reszta poleciała po jajka. -
Przez sideband · Opublikowano
Porównują FG+Reflex vs bez FG+Reflex co nie jest uczciwe zwłaszcza, że część nowych gier bez Reflexa sama w sobie ma spory lag nawet bez FG. Porównywanie do Vsync to abstrakcja poza tym przy wysokim poziomie klatek Vsync dodaje odpowiednio mniej opóżnienia, a więc FG i tak przegra Poza tym FG+Reflex nie ma stałego opóżnienia i potrafi mieć sporę skoki do góry tego też nie pokazują -
Przez some1 · Opublikowano
Niezależni recenzenci jak @tomcug porównują FG właśnie do reflexa. Pomiędzy najlepszym przypadkiem z FG off+reflex, a MFGx4 masz w jego testach od kilku do kilkunastu ms różnicy. Ba, w większości testów na IThardware różnica pomiędzy FGx2 a MFGx4 jest poniżej 5 ms input laga. 5 milisekund to jedna klatka @200 fps. A tutaj przeczytasz, że jak włączysz wyższy mnożnik, to nie da się grać bo lag. Jakieś voodoo się z tego robi. Dobrze, że o tym nie wiem i CP2077 przechodzę sobie z MFGx3. Obraz mi nie pływa, jedyne co przeszkadza to artefakty na elementach HUDa 2D. Ale z FGx2 też są. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Von den szwindel przyznaje: No kto by przypuszczał? -
Przez Send1N · Opublikowano
@ODIN85 możecie się śmiać ale mi się ten film podobał czasem tak mam że mimo masy głupot niektóre tytuły mi się dobrze ogląda
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi