Stacja robocza - linie pcie / dyski m2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Dokładnie tak, to dobry FPS i jak na razie średni BF, ale to nie znaczy ze się to nie zmieni. I na pewno nie tego chcieli gracze. -
Przez VRman · Opublikowano
O to to. Kiedyś nawet noob i nieogarniający batla mógł pomyśleć - ee no, może jednak wsiadę do tego APC czy czołgu, bo z buta to będę biegł przez pół minuty i jeszcze mnie łatwo wszyskie pojazdy rozsmarują. Zgon powinien karać czekaniem na respawna. A tu nie dość, że respawn zaraz, to jeszcze mapka mała, więc to nie przeszkadza, a na to jeszcze ludzie nawet w tym wątku mają w statsach tysiące "podniesień". Nawet jeśli to przynosi finansowy sukces to krótkotrwały. Taka pozbawiona własnego DNA gierka zostanie zalana dziesiątkami innych, podobnych. Następny batel wyjdzie i się nie sprzeda. A krawaciarze będą się drapać po głowach i zastanawiać czemu. "Przecież BF6 był taki sam a się dobrze sprzedał! No o co chodzi?!" -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nic sie po 14 listopada nie zmieni, grac mozna w obie gry A gra jest jaka jest to nie wina graczy, tylko tworcy ja taka stworzyli wiec nie ma co przezucac na innych. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja nigdy nie uwyam i nie uzywalem vsync do gsync i "odkad pamietam" ani razu zadnego tearingu nigdzie nie widzialem A monitorow przerobilem juz sporo i na kazdym no problem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi