Diagnoza i ewentualna naprawa HP Elite X2 G8
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
@JacekRTX kupiłem kilka procków od chińczyków 4 sztuki Ryzen 5600 2 sztuki 5700X3D 3 sztuki 7700 2 sztuki 7500f 1 sztuka 8700F 1 sztuka 8700G Nic nie padło. Kilka procków używałem od kilku dni do kilku miesięcy. Część odrazu na handel po sprawdzeniu czy w ogóle odpalają. -
Przez tgolik · Opublikowano
Są miejsca, gdzie trudno się przecisnąć. Ale wtedy i rozgrywka nie jest zbyt przyjemna. Nie ma więc za czym tęsknić. -
Przez Oldman · Opublikowano
ja to wogole nie rozpatruje takiego parametru jak wygłuszenie przy wyborze bo obecne auta tego po prostu nie mają (nawet taki lexus czy inne marki nawet droższe mają drzwi puste w środku ), jak ktoś chce mieć cicho to niech sobie zrobi lub odda do firmy która sie tym zajmuje. Oczywiscie z pewnych konstrukcyjnych przyczyn będą auta cichsze i głosniejsze, byc moze faktycznie ten Auris był cichszy niz Corolla ale obstawiam ze oba były tak samo wygłuszone (czy raczej nie wygłuszone ) Oczywiscie zdarzają się wyjątki w zakresie wygłuszenia ale to są naprawde wyjątki (i czesto dotyczą oczywiscie wybranych miejsc a nie całego auta) -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Teraz to już przesadziłeś. Poleciał raport. Dno i metr mułu. Z Twoimi zapędami do teoretyzowania życzę Ci ze szczerego serca abyś nie brał się za zawody typu elektryk, saper Zacytuj post gdzie napisałem, że ten monitor ma dobre kąty widzenia. Mimo to, dla 99% ludzi używających monitora do gier i rozrywki nie zrobi to różnicy. No ale gówniane czernie, srebrzenie czy inne bolączki IPS (mówiąc o innych monitorach, np. Lenovo R27q-30) już tak. -
Przez kanon7 · Opublikowano
Xbox odpuścił rynek konsol i chce "kawałek tortu" z hybrydy PC/konsola, a tutaj Valve wchodzi w pustkę i wyprzedza M$ - pięknie dla nas użytkowników Myślę że to celowe zagranie, aby za 1-2 lata wprowadzić Steam Deck 2 - na RDNA4/5, o takiej samej mocy i pokrywającej się specyfikacji co ww Steam Machine.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi