Ja800 1 Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) Witam, chciałbym prosić o pomoc w doborze urządzenia wielofunkcyjnego (druk/skan/xero), laserowego, mono, na WiFi z niedrogimi do kupienia później tonerami i działająca pod Windows 11. Ważne jest też dla mnie, by była łatwa w instalacji i obsłudze, dlatego z tego względu odpadają modele firmy HP, bo już mam niedobre doświadczenia z tą firmą. Najlepiej gdyby koszt takiego urządzenia zamknął się w cenie ~450 - 600 zł . Bardzo proszę o sugestie i porady w doborze urządzenia. Edytowane 5 Listopada 2025 przez Ja800
x-kom 297 Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 Hej @Ja800, a masz możliwość dołożyć 99 zł? Bo moim zdaniem warto, do Xerox WorkCentre 3025. W sumie spełnia wszystkie wymagania, druk, skan, faks, na WiFi + podajnik ADF.
Ja800 1 Opublikowano 5 Listopada 2025 Autor Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) Cześć, dzięki za odpowiedź. To urządzenie z zewnątrz wygląda ok, tylko jak widzę gabarytowo jest spore i ma fax, który jest w sumie zbędny. Znalazłem też do niego tonery w cenie między 199 a 525 zł - pewnie zależy to od ilości możliwych do wydruku stron, jednak fajnie by było, gdyby to urządzenie było możliwie tańsze w eksploatacji. Myślę, że około 700 zł też mogło by być, ale czy to jest jedyna możliwa opcja w tej cenie, czy ktoś może polecić jeszcze jakieś urządzenie wielofunkcyjne, tak, żeby można z czegoś wybrać ? Edytowane 7 Listopada 2025 przez Ja800
Rekomendowane odpowiedzi