Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak będę przez neta zamawiał i nie wiem co mam zrobić? Zamawiać z tego sferisa czy jednak bezpieczniej będzie z euro? @galakty co byś zrobił?

Aaa i jeszcze jedno jaką ładowarkę dokupić do tego fona? Wszystkie co posiadam to są jakieś stare niby z QC 4,0 ale to chyba nie wystarczające będzie?

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Ja bym wziął ze sferisa, 1/4 taniej w końcu, a jakby coś się działo, uderzał w rękojmie obojętnie gdzie kupiony.

Ładowarkę potrzebujesz z SuperVOOCem, żeby korzystać z maksymalnej prędkości ładowania.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

Sferis bierze bezpośrednio z Action S.A. (nie ten z bibelotami a dystrybutor IT). To taki sklep Action S.A., podobnie jak ABfoto to sklep AB S.A. 

Towar jest z kilku źródeł, zarówno z oficjalnej jak i spoza co zaznaczają przy opisie gwarancji - producenta lub dystrybutora.

Sklep w pełni legit

• Thanks 1
Opublikowano

Będziesz miał hajs na ładowarkę bo w zestawie pewnie nie ma, a one dość drogie są i działają tylko z Oppo/OP :E 

Mi też nigdy telefon nie padł, ostatniego S23 brałem na Allegro z "lewego" źródła, okazało się że dystrybucja PL a inni dostawali UE, pofarciło się. 2100 za flagowca deal życia xD 

Opublikowano

@galakty @ODIN85 @Petru23 @reddy

Przyszedł Realmi w środku tygodnia, ale dopiero dzisiaj sobie prezent rozpakowałem i tak... obawiałem się najbardziej wielkości, czy to jednak busola nie będzie, i się okazało że te 163mm nie jest takie wielkie, i akurat spasował fajnie, plecka założone, folia na ekran jest, więc nic na razie nie nakładam, ewentualnie na aparat folię bo raczej nie ma, ale plecka nachodzą na aparat spoko, appki i wszystko z mi9 poszło bez problemu. Także jestem bardzo zadowolony. Dziękuję 

• Like 4