Keleris 539 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Maluszek jest już u mnie dodatkowo zamówiłem takie kable od Pana Chińczyka, muszę przyznać że góra i średnie ładnie grają ale basu to jest strasznie chudo, yamaha o wiele lepiej napędzała te kolumny, dam temu pograć ale wątpię żeby coś z tego było, tak więc z tego połączenia jestem raczej rozczarowany, pod jamaszką grało przyjemnie ale pod AIYIMA T9 PRO jest tak szczupło z basem i jeszcze jest jak to napiszę "pukający", a podbicie basu z pilota tylko pogarsza sytuacje. Musze sprawdzić inne źródło może tylko po usb z pc jest taka sytuacja. Ładnie to wygląda ale do użytku przy pc na ten moment zostaje przy słuchawkach. Edytowane 8 godzin temu przez Keleris 2
j4z 1 078 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Zupełnie inne granie. Dzieci, nie lekceważcie suki akustyki. VID_20260112_220154616.mp4
Kadajo 7 961 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja już ponad 15 lat temu wygłuszyłem pomieszczenie, nienawidzę pogłosu
Keleris 539 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Szkoda że ta suka dużo wymaga, dywany, zasłony maty, pułapki, a potem białka będzie chciała przemeblowanie.
j4z 1 078 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja już ponad 15 lat temu wygłuszyłem pomieszczenie, nienawidzę pogłosu Pochwal się, jak to wygląda. Jak widzisz, ja właśnie zdejmowałem. Edytowane 8 godzin temu przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi