Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
Ooo tak, i niebieskie Javeliny warte taczkę istow -
Przez bergercs · Opublikowano
BAIC: Dawid Pierzchała poeSstrnod3z911g76965328l109t7m29gotd tml991f54.i5m457lc4a01 · Cześć. Wczoraj od zatankowania gazu mam problem widoczny na filmie. Samochód w trakcie jazdy nie przełącza się na gaz. Myślicie, że konieczny serwis czy jest jakieś proste rozwiązanie? /Mruganie ikony LPG w trybie awaryjnym, samochód nie przełącza się na gaz/ Paulina Mintzberg-Wachowicz Ja mam tak od ponad miesiąca. Podczas przeglądu niby naprawione, a jednak nie..\ Mateusz Hardy Paulina Mintzberg-Wachowicz to samo było serwis niby zrobił wymienił sitka po tankowaniu na lotosie. Ale dalej to samo. Adam Kowal Serwis walczy u mnie z tym samym problemem już od grudnia kiedy temperatura spadła poniżej zera nie pomogła nawet wymiana reduktora Paweł Feli Obiecujący współautor Ja wrzucałem wam filmik z miesiac temu, byłem 2x na serwisie i ostatnio wymienili mi reduktor i póki co jest git. Gaz wywalało po przekroczeniu ok 4tys obrotów. Bernie Mike Od kiedy przyszły te mrozy, to też wywala mi LPG jak mocniej gaz wcisnę. Włączam ręcznie i jadę dalej. Jak w normalnych temperaturach będzie się powtarzać to zgłoszę na serwis. W kilku poprzednich autach z LPG działo się podobnie….LPG też ma wady Robert Rubacha Podobno jak dodajesz gazu 4.5.6 tyś obrotu i ciśniesz to w instalacji gazowej jest za małe ciśnienie podawania gazu i rozłoącza instalacje,podobno na serwisie są wstanie ustawić te wartości kompem i problem znika,nie wiem jade za tydzień na serwis to sie dowiem,problem przy dynamicznej jeździe albo reduktor zamały Dawid Pierzchała Autor Robert Rubacha tylko, że to jest przy odpalaniu, później już nie działa, więc nie ma jak rozłączać Daro Sław Mam podobnie, przy mrozach na pełnym bucie potrafi zrzucić, po prostu przyjąłem że tak ma być, w poprzednim aucie i zupełnie innej instalacji miałem identycznie w zimie. To też nie zawsze występuje, po prostu raz na tydzień czy dwa wyrzuci więc włączam ponownie i nie robię z tego jakiegoś wielkiego halo , obstawiam bardziej problem z jakością lpg niż jakąś usterką Wojciech Grzegorz Odpiąć klemy od akumulatora ****************** kOmoda 5: Mariusz Latos stepnSdoora16gg5m102cg327r 6998l44u6i13nldh412aic41i950 if35 · Cześć, zauważyłem podczas jazdy znikający obraz na głównym ekranie w Omoda 5 Comfort. Wygląda jakby problem był z jakimś zestykiem (zasilanie albo podświetlenie). Objawy się nasilają przy jeździe po nierównym terenie. Czy ktoś z Was czegoś takiego doświadczył? Załączam krótki filmik obrazujący ten problem. AKTUALIZACJA: Zgłosiłem się do serwisu z dokładnym opisem usterki. Zauważyłem, że wszystko działa idealnie przy ujemnych temperaturach, dopiero około półgodzinna jazda samochodem powoduje nagrzanie się całości do temperatury przy której usterkę da się powtórzyć. Po pierwszej wizycie i przeczyszczeniu styków na złączach problem nie został rozwiązany. Podczas drugiej wizyty w serwisie wymieniono wyświetlacz na nowy, ale to też nie rozwiązało problemu. Następnie elektryk sprawdzał każdy przewód sygnałowy i zauważono, że jedno ze złączy ma lekko cofnięty pin w stosunku do reszty. Po korekcie wszystko jest OK i radość z jazdy powróciła . Mogę polecić serwis CityCar Omoda Gliwicach. /Video ze znikającym ekranem, nie wiem jak ściągnąć, więc screeny: /Na przemian działa-nie działa co parę sekund/ Piotr Paczóski Chyba nie jest to takie proste ponieważ u mnie już jest czwarty raz na serwisie samochód z tym problemem wciągu miesiąca Marcin Kowalski Obiecujący współautor Piotr Paczóski jedz do innego serwisu, widocznie nie stosują się do zaleceń producenta tylko próbują "po swojemu" zrobić Piotr Paczóski Byłem w 2 autoryzowanych i nic Mariusz Latos Autor Piotr Paczóski Dzięki za komentarz . Właśnie tego się obawiam, że takie niestandardowe usterki raz są widoczne, raz nie i nigdy nie ma pewności, czy ktoś do tego poszedł rzetelnie i faktycznie znalazł źródło problemu, bo to w zasadzie może być wszystko: od pęknięć laminatu z elektroniką przez zimne luty do typowych styków na złączach. Życzę powodzenia w naprawie Piotr Paczóski Jesteśmy tak rozczarowani samochodem i obsługą w serwisach że myślimy o rękojmi i zwrocie auta Marek Darkowski To normalne trzeba z góry postukać i w porządku. ********************** MG HS lub HS2: Kuba Panasiuk epootdsnrSa1hlgzum1u629a5d59899hg8 35uf4t4o3l0766.6g535u4ti9 · Witam, czy miał ktoś problem z zielonym ekranem kamery? Mam tak już 3 razy, nie wiem czy to bez mróz, czy wina leży po innej stronie. Raz w garażu podziemnym, dwa razy po kilku godzinach na mrozie na zewnątrz Radosław Szatan To nie mróz a oprogramowanie miałem tak samo. Naciśnij domek i trzymaj aż się zresetuje. I umów się na aktualizacje oprogramowania do serwisu Marcin Nakonieczny Tez tak mialem. Na serwisie przy okazji wgrali softa ktory to niby naprawie. Resetuj domkiem i wszystko wroci do normy Robert Dylong Najbardziej zasłużony współautor A wgrywanie softu platne jest?? Tomasz Beker Robert Dylong jeśli powiesz że miałeś zielony ekran to zrobią ci bezpłatnie , mi tak zrobili ***************** Dzień jak co dzień w ryżowym świecie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Realnie nie jesteśmy w stanie zrezygnować z bigtech a należałoby chociaż spróbować to ograniczyć bo google wie o tobie więcej niż ty sam. To by wywróciło życie ludzi do góry nogami. Będą brać na przeczekanie Trumpa -
Przez lokiju · Opublikowano
Na morelach jeszcze tylko Vipery się sprzedają, dzisiaj 18 sztuk. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
czyli takie tiggo 4 na trasy + temp "opon"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi