Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
O to, ze Samsung daje najlepsze warunki retailerom? -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Sprawiedliwość podatkowa po polsku. "Drugi próg PIT obejmuje już 7,6 proc. podatników. Odpowiadają oni za niemal połowę wszystkich wpływów z podatku dochodowego ustalanego na zasadach ogólnych." W tym samym czasie... "wpływy z daniny solidarnościowej wyniosły 2,14 mld zł, co oznacza drugi rok z rzędu ich spadek. Jedną z przyczyn może być rosnąca popularność ryczałtu ewidencjonowanego, który pozwala uniknąć płacenia daniny" https://www.bankier.pl/wiadomosc/Waloryzacja-progu-podatkowego-w-2026-Rzad-nie-planuje-zmian-9070316.html -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Działa przy każdej ale im niższa temperatura tym sprawność spada. Generalnie na podgrzanie baterii i wnętrza nie ma różnicy czy masz pompę ciepła czy zwykłą grzałkę PTC. Zżerają podobne ilości energii. Różnica po między pompą ciepła a zwykłym PTC jest bardzo widoczna w trasie na dłuższych dystansach gdzie auto utrzymuje temperaturę. Tu PTC potrafi wciągnąć 4x więcej energii na utrzymanie temperatury w aucie. Ja zrobiłem dla siebie test. Zostawiłem auto po za garażem na 3 dni przy -10C. Po 3 dniach bez nagrzewania wsiadłem i pojechałem do pracy. Po pierwszych 3 km miałem zużycie 90kWh/100km więc jeśli masz 4km do pracy i nie masz garażu i swojej ładowarki to powodzenia życzę Zapewne pracują nad nowym rodzajem baterii czyli poprawią gęstość upakowania energii na 1kg ogniw. Najprościej mówiąc zwiększą pojemność "baku" -
Przez kanon7 · Opublikowano
Już dawno się tego nie praktykuje, albo inaczej; notariusze już powinni o tym zapomnieć - najlepiej depozyt notarialny itd. Obie strony mają być maksymalnie zabezpieczone. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
1000 to mało na coś sensownego. https://www.mediaexpert.pl/agd-male/sprzatanie/odkurzacze-pionowe/odkurzacz-dreame-z30-aquacycle
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi