RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Przez cały okres developingu był Battlefield Labs. I co to zmieniło? Gra jest jaka jest czyt. gówniana. Znowu zaproszą losowych ludzi do testowania, którzy mają takie pojęcie że wiedzą gdzie myszką kliknąć graj i to by było tyle z testowania ficzerów i jakiegokolwiek raportowania błędów i pomysłów.
Na 7500F pure wingsy 3 znałem już wcześniej bo miałem wersję zwykłą jak i high speed luzem, wydajność praktycznie ta sama co perless assassin z lepszymi wentylatorami w przypadku których masz pewność że nie trafisz jakiegoś padła, pure wingsy zawsze były solidne a w trójkach poprawili dodatkowo nieco łożysko względem dwójek jak i samą wydajność na radiatorze/chłodnicy Oczywiście krzywą i tak trzeba grzebnąć pod siebie bo od pewnych obrotów wszystko będzie głośne. Jak coś to warto dopłacić do wersji full black, różnica 20zł a wizualnie jest o wiele lepiej niż standardowa wersja
Dotarł do mnie w końcu Switch Oled. Przyznam szczerze, że tak jak wiedziałem o większym ekranie, nadal zaskoczyła mnie różnica. Mam też wrażenie, że gry chodzą o wiele płynniej. Całkiem inny komfort grania.
Co Oled to Oled, bez dwóch zdań.
Rekomendowane odpowiedzi