RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
niom. swego czasu jedna z firm energ, weryfikowala, czy pod adresem w umowie dla taryf G, przypadkiem ktos nie ma zarejestrowanej firmy. potem wysylali pismo o zmianie na taryfe firmowa - z G na C czyli miales JDG, z adresem dzialalnosci, tam gdzie mieszkasz i pyk, taryfa fimowa panstwo z tasmy, kartonu i trytytek...
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że w Polsce jest taka moda na wieczne promocje. Nieważne, gdzie człowiek nie pójdzie, bez karty klienta jest traktowany jako człowiek drugiej kategorii.
Mnie zastanawia inna sprawa. Jeśli to gdzieś na MOPie, pośrodku niczego, to kto będzie dbał o to? Bo póki co jak tak patrzę, to wszystko piękne świeżo po wybudowaniu, a potem ni ma piniendzy na utrzymanie tego i wszystko zapuszczone. owszem, tam gdzie ruch to się dba, ale jest wiele miejsc, gdzie... no średnio jest
Polska to taki gospodarczy fenomen i czasem mam wrażenie, że ten fenomen polega na tym, że ludzie kombinują, a prawo jest na tyle upośledzone, że nie potrafi złapać za rękę. A może nie chce?
Rekomendowane odpowiedzi