Gigabyte MO27Q28G, inny OLED, mini-LED czy po prostu fast IPS.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Mariusz Nowak Obiecujący współautor · eptdoSsroni12g.hgic10ft3 06m7lccu1m93u048mz4m9842d1fh1ao0277 · Witam serdecznie, MG HS , 2024 r. Benz. Ostatnio zaczęły mi kamery świrować, po odpaleniu wszystko działa, a po jakieś godzinie , ponownym odpaleniu , wszystko zamazane, i tak już od paru dni. Muszę jechać z tym do ASO , czy może ktoś miał podobnie i nie wiem, jakiś reset , albo ustawienia fabryczne przywrócić. Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję Mono Mike Obiecujący współautor Nie chciałbym zakładać, że są po prostu brudne po trasie i wystarczy je przetrzeć, zapewne Pan to już zrobił. Czy są jakieś dodatkowe objawy oprócz "zamazania" ? Proszę zamieścić zdjęcie, może ktoś z właścicieli miał podobny problem. YellowPersimmon8197 Zwróć uwagę, czy nie jest to kwestia godziny. Mieliśmy tak, że klient mial położoną powłokę ceramiczna nawet na soczewkę kamery, jak robiło się ciemno to obraz był masakrycznie rozmazany, natomiast przy świetle dziennym było dobrze ********************* BAIC 7: Marek Bartkiewicz onSsedotpr60h30i716fc 078m6n10guu103ia2g02ia381i37669hc970i8 · Przy zakupie mówiono że w późniejszym czasie bedzie wgrane meni na pulpicie w języku Polskim a teraz się mówi ze już nie będzie ,to znaczy że oszukali kupujących klientów Marek Pastwa Podobno ma być dostępne pod koniec I kwartału Roman Karasiak Mi mówiono w 2024 w lipcu że w październiku 2024 r będzie, akurat auta nie kupiłem tej marki Khải Azcam · Wcześniej współpracowaliśmy z firmą baic Poland w zakresie dostarczania pakietów językowych i rozszerzeń oprogramowania, ale rozwiązali umowę w połowie jej trwania. Sylwester Kaczyński Pod koniec którego kwartału ja jak kupowałam też mówili że kwiecień 25 następnie wakacje 25 potem październik 25 następnie grudzień 25 jest 02/26 i dalej nic Karol Walczak Mi też wciskano kit że lada moment będzie gdy kupowałem w październiku 2024 mamy 2026 i nic też czuje się oszukany Tomasz Zajdel Obiecujący współautor Przecież ten temat wałkuje się co tydzień... Nie będzie menu w języku polskim. Jak ktoś czuje się oszukany to pozostaje się sądzić, albo nauczyć angielskiego. Polecam to drugie ********************** BAIC 3: Tomasz Zajdel Obiecujący współautor Przecież ten temat wałkuje się co tydzień... Nie będzie menu w języku polskim. Jak ktoś czuje się oszukany to pozostaje się sądzić, albo nauczyć angielskiego. Polecam to drugie Magda Kowalska Najbardziej zasłużony współautor Jesteśmy w trakcie wymiany silnika 5 miesiąc się zaczął jak auto stoi w serwisie Michał Maj Obiecujący współautor Dostalaś nowy silnik? Jestes chyba jedyna, a czeka wielu... Elżbieta Kulik Autor Michał Maj tak po 2,5 mies Michał Maj Obiecujący współautor Elżbieta Kulik bedziesz pierwsza, ktora dowie sie, czy silnik jest taki sam? Jesli tak, to za ok 15000km bedzie kolejny. Magda Kowalska Najbardziej zasłużony współautor Michał Maju nas zaczął się 5 miesiąc. Pismo poszło już oficjalne bo telefonowanie jest zupełnie bez sensu do tego serwisu Jakub Sawa Czekam na naprawę silnika. Można więcej info? To samo się zepsuło? Elżbieta Kulik Autor Jakub Sawa kontrolka silnika się zapalala, szarpał, poten nie chciał odpalać, po wymianie silnika znowu zaczyna zapalać się kontrolka Jakub Sawa Elżbieta Kulik czyli tak jak mówią gazownicy. Ten silnik nie przejedzie na gazie za wiele km. Elżbieta Kulik Autor Jakub Sawa było 3 chińczyków, doktoryzowali się nad tym moim zepsutym silnikiem ale nie wiem co z tego wyszło, słyszałam, że już jest zakaz montowania gazu w 3 Jacek Jurek Niedlugo wiecej Baicow bedzie w serwisie niz na drogach ************** Jaecoo J7: Monika A-k Sotrespdon1g68igdf2tg38uc96cc054.u165h0oz437tt 1ug00t9403ct6 · W trakcie jazdy zgasł wyświetlacz z zegarami i panel główny. Auto jechało bez zmian. Po chwili włączyły się ponownie wraz z powitaniem... welcome. Komuś może też coś takiego się przytrafiło? Piotr Pytel Uznał, że musi się zresetować. Jak się zacznie to powtarzać to można się martwić, jeżeli to pojedynczy wybryk to nie ma się co przejmować. Łukasz Naumowicz Najbardziej zasłużony współautor · Piotr Pytel w VW golfie przed aktualizacją miałem to regularnie raz w tygodniu **************** Jaecoo J7: Dariusz Kuźnik ndsptoSoeru23mzt89810g4u.4mgacou90f212271 3i23caa8c335hld0g7 · Czy ktoś z Państwa spotkał się z takim problemem jak ja? Wychodzę z samochodu zamykam drzwi pilotem, klamki się chowają. Wracam po jakimś czasie klamki wysunięte drzwi otwarte. I tak praktycznie codziennie Zbiniu Bździak Najbardziej zasłużony współautor Codziennie nie, ale miałem tak kilka razy- nie wiem dlaczego Adam Wężyk Dzisiaj miałem to samo w O9. Samochód zamknięty, klamki otwarte a ale zamki zamknięte i nie otworzyły się po podejściu do samochodu. Te auta trochę żyją własnym życiem i albo trzeba im na to pozwolić albo zmienić. Krzysztof Wojtusik Najbardziej zasłużony współautor Adam Wężyk ja tak mam jak zamknę auto podczas zamykania, wtedy klamki sie nie schowają, lusterka nie złoża a dach panoramiczny sie nie zamknie czasem na mrozach używam tego ficzera;) Sstef Mat U mnie jest tak, ze jeśli wyviagam cos z bagaznika, to jak auto automatycznie sie zamknie odchodząc od niego, to klamki sie nie schowają. Ma to miejsce tylko w momencie kiedy po wyjściu z auta wyciągam cos z bagażnika Sebastian Ryba W jaecoo 7 offroad mieliśmy to samo. Po aktualizacji problem zniknął. Funkcja przywitania itp. włączone i problemu nie ma. *************** Dawid Bałuszyński pdsteoorSn9.g0c dg3lc0ltgh9oz98ih6f6234l55h03u1u2i51gc2224if · Ma ktoś może taki problem z wyskakującym „czujnikiem” , jeśli tak to czy zgłaszaliście i co na to serwis? Ja zgłosiłem że wypada z lewej strony, naprawili ale wypada teraz z prawej Facebook(3).mp4 Grzegorz Manikowski Miałem ten sam przypadek. Dzisiaj na serwisie poprawione. Źle spasowane elementy obudowy kolumny kierowniczej. Kilka minut i gotowe ************* -
Przez Phoenix. · Opublikowano
I po czym tak niby wnosisz?? Ta gra po mnie splywa czlowieku.. No chyba nie bedziecie bo w to grac nie bede. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Zrobili grę VR, zrobili grę Lego w tym uniwersum, obie nie poradziły sobie dobrze tak jak jedynka i dwójka. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Profesjonaliści o małym rozumku wybrali kogoś na złość fanom Ellie, lub mając ich kompletnie w dupie (co zresztą pokazała the last of us part 2), a są dziewczyny które wyglądają jak Ellie i z chęcią by zagrały taką rolę gdyby im zaproponowano. Przypominam że kiedyś w wielu castingach były zwykłe dziewczyny (żadne doświadczone aktorki) i spośród nich wybierano główną bohaterkę do danego filmu, jeśli producent oczekiwał konkretnej osoby. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Dokładnie , test w CB2077 można użyć wstępnie do sprawdzenia stabilności. Często jest tak że test przechodzi ale po 15 minutach gry w CB2077 dopiero grę wywala. tRFC dużo daje, ale to zależy od kości w ramach , u mnie na micronach nie mogę zjeść niżej niżej 600
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi