Dysk dla dell latitude e6530
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez unadarek · Opublikowano
Nie ameby a pierwsze skurw.... które dostają zapewne przykaz od drugich odgórnych skurw... żeby od startu odrzucać gwarkę można by powiedzieć takie czasy ale nie, czasy są dobre to ludziska to kawał ku.... , przykład naoczny miałem może z 3-4 miesiące po premierze lga 1700 , trafił do mnie asus tuf z690 d4 wifi, płyta raz lub 2 razy dziennie zamrażała system nawet na pulpicie (sprawdzane na kilku różnych cpu ,grafikach,pamieciach,zasilaczach,dyskach) po odesłaniu na gwarkę płyta oczywiście wróciła z adnotacją że uszkodzenie fizyczne noż kur... cyrk jakich mało, na mobasie koło otworu montażowego chłodzenia była ledwo widoczna ryska która defacto nawet myślę nie uszkodziła tego lakieru ani laminatu a co dopiero ścieżki moim patrzałkom ukazała się naklejka mała okrągła z zieloną strzałką wskazująca te miejsce zarysowania tak asus oznacza sobie miejsca gdzie coś dojrzy i z czasem właśnie na róznych forach widziałem jeszcze takie naklejeczki u ludzi dla których sławetny asus odje.... takie nr. . -
Przez IceMan · Opublikowano
Jeśli chodzi o naprawę poprzez odłączenie klemy to w KIA też to funkcjonuje. Nowe Ceed i XCeed czasami mają taką przypadłość że przestają działać kierunkowskazy i wyświetla się komunikat żeby pokręcić kierownicą lewo i prawo, aby się czujnik skrętu skalibrował. Ale to nie rozwiązuje problemu. Odłączenie aku naprawia auto -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja wybieram polskie produkty, gdy ma to sens (są odpowiednio dobrej jakości, cenie etc.). Generalnie preferuję lokalne produkty i ten "mały patriotyzm", który objawia się tym, że nie lubię np. kupiować nabiału w Lidlu. Wolę podjechać do lokalnych delikatesów bo tam mam lokalne produkty. A najchętniej to jeszcze nabiał kupuje jak jadę do moich rodziców, bo tam jest pierwszorzędny (stara, mała spółdzielnia mleczarska). Do pewnego stopnia tak pojmowanym patriotyzmem kieruję się również przy innych zakupach - np. auta. Zdecydowanie wolę auto, do którego chociaż cześci są kupowane w Polsce niż np. chińskie auta, których kupowanie pozbawia innych Polaków pracy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi