kptEnter 27 Opublikowano 25 Listopada 2025 Opublikowano 25 Listopada 2025 Nie ma tematu (chyba), więc zakładam. Pograjcie w demko, jest za darmo na Steam. Klimat Risena/Gothika. 1
raziel88 36 Opublikowano 25 Listopada 2025 Opublikowano 25 Listopada 2025 Kupiłem za 70 zł, zobaczymy co to warte.
Reddzik 2 896 Opublikowano 25 Listopada 2025 Opublikowano 25 Listopada 2025 Ponoć jak się lubi Risena, Elexa, Gothica to ta gierka jest idealna. Mały tip, nie warto się bić zbyt wysoko poziomymi przeciwnikami, im wyższy poziom tym mniej się ma expa za zabicie. Nie ma skalowania, ale jest taka właśnie dziwna blokada- oglądam streama i tak powiedział koleś.
Keller 807 Opublikowano 25 Listopada 2025 Opublikowano 25 Listopada 2025 7 godzin temu, kptEnter napisał(a): Nie ma tematu (chyba), więc zakładam. Pograjcie w demko, jest za darmo na Steam. Klimat Risena/Gothika. Klikam na stronę dema i przekierowuje mnie na główną.
Reddzik 2 896 Opublikowano 25 Listopada 2025 Opublikowano 25 Listopada 2025 Rysław mówi, że nie wygląda to dobrze, jak ktoś się uprze to za 60zł można trafić gorzej, tak powiedział. Zmarnowany potencjał.
kptEnter 27 Opublikowano 26 Listopada 2025 Autor Opublikowano 26 Listopada 2025 9 godzin temu, Keller napisał(a): Klikam na stronę dema i przekierowuje mnie na główną. Może po premierze dema już nie można zainstalować? Na mnie demo zrobiło dobre wrażenie, ale jak jest dalej to nie wiem. Rysław mówi... Poczytajcie opinie innych ludzi, np. z GOLa
STALKER 79 Opublikowano 26 Listopada 2025 Opublikowano 26 Listopada 2025 Mnie wciągała jest klimacik graficznie nawet przyjemnie i optymalizacyjnie śmiga lux .
Rekomendowane odpowiedzi