-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cyborg · Opublikowano
nie pojawiło mi się to więcej razy, wyłączyłem po tym integre w biosie i jak dotąd nie mam żadnych problemów -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja taki casul który korzysta gdzie można z pomocy npców czy duchów w soulsach, ułatwia sobie granie i nigdy nie farmiłem jak głupi, jedynie jak potrzebuję to zdarzy się wbić z 2-3lvle, ale większości dobijam dusze, bo nie chcę iść na bossa by je stracić, to ubiję kilka mobów by zrobić lvl up. To jest moja taktyka i idzie jak idzie, nawet w Lies of P, który lubi taktykę na kontrach, powiem że nawet mi wychodziło sparować bossa, choć wolałem robić uniki, bo nie byłem w tym najlepszy. Dla mnie to szkoda czasu farmić tyle godzin, zapewne w takich grach jestem lekko ponad lvl ale nigdy przesadnie nie byłem. W nowe lokacje, bossy to wolałem iść na czysto bez dusz, dlatego dobijałem lvl up(gdy było ok 40-50% do lvl inaczej nie zawracałem sobie głowy) i wtedy szedłem dalej. Nie grałem w dodatek, nie wiem jak tam jest i jaka trudność. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Sporo wskazuje że do bombardowań reżimu w Iranie niebawem dołączą inne państwa zachodnie. Iran tez już wie, że to nadchodzi, bo ostrzega że "to będzie akt wojny! " Kilka państw, w tym na pewno Anglia, Francja i Niemcy informuja że mogą podjąć działania w celu zniszczenia irańskich rakiet. Konkretnie cytująć za onetem "Niemcy, Wielka Brytania i Francja oświadczyły, że mogą podjąć "działania obronne" w celu zniszczenia irańskich zdolności wystrzeliwania rakiet." Oznacza to nic innego niż zapowiedź uderzeń z powietrza w reżimowe składy broni, wyrzutnie oraz same siły ludzkie wojsk rakietowych, a w praktyce w każde siły reżimowe. Czyli dzieje się to o czym pisałem. USA wzywa sojuszników do boju. Póki co lotnictwo. Na razie nawet bez użycia art 5. P.S. Sytuacja bardzo szybko sie rozwija. -
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
No ja wczoraj bez DDU to bym w ogóle nie pograł bo crash za crashem na starcie po zainstalowaniu przez apkę. Następnie poszedł DDu unistaler i gry poszły od strzała -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
chyba żartujesz sobie, jak na taką operacje, mówi się że ginie najmniej cywili w historii
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi