Recenzja nowego Star Wars 2 na PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Kierowca tego autobusu też powinien w takim razie zmienić zawód, bo do obecnego się nie nadaje. Generalnie daruj sobie też ten arogancki ton, naprawdę uważasz, że jest tutaj potrzebny? Przepis, który cytujesz pozostawia pole do interpretacji co to znaczy możliwie blisko. Jeśli krawędź jezdni jest w kiepskim stanie, możliwie blisko możne równie dobrze oznaczać środek pasa ruchu. Sam, jako rowerzysta, jestem zdecydowanie przeciwny klejeniu się do prawej strony za wszelką cenę. Ze swojego doświadczenia wiem, że to tylko zachęca kierowców do wyprzedzania na żylety, często w sytuacji gdy z naprzeciwka jedzie inny pojazd. Ignorując w ten sposób kompletnie przepisowy metr odległości. Nie wspominam nawet o zachowaniu "szczególnej ostrożności" - tutaj pozdrawiam kolegę w Paserati, który mnie wyprzedzał 2 tygodnie temu, jadąc po dziurawej drodze 140 km/h. Jeszcze nigdy tak mocno nie trzymałem się kierownicy. W powyższym filmiku spotkało się dwóch debili - zarówno rowerzysta mógł jechać bardziej środkiem swojego pasa, jak i kierowca autobusu powinien odstawić GTA na jakiś czas, bo mu się w pracy ulewa. -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@wallec Przeciez 7800xt tez ma generator, FSR faktycznie jest odczuwalnie gorszy. Problem 4060Ti jest taka ze ta karta sama w sobie ma zbyt malo mocy, czesto w 1080p musialem uzywac DLSSQ zeby przebic bariere 60 fps, a zeby pograc z RT dodatkowo uzywalem FG. Ogolnie 4060TI to nie jest zla karta, ale pisac ze 7800xt to gorszy wybor do 1440p? Na bazie wlasnych doswiadczen trudno mi sie z Toba zgodzic. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wszędzie dobrze tam gdzie na nie ma -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
To fakt, ale można było krzywą ustawić i wtedy zupełnie inna karta.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi