GPU budżet około 3500zł
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Hondy są takie: Benzyna 500000 Mil na samych wymianach oleju: 1.6 idtec - 156k -> świeca żarowa za 100zł Polecam i tyle. Z własnego doświadczenia, tyle i aż Przecież zmieniam olej i filtry co 3 miesiące, a tarcze klocki jak się zużyją. I opony też. -
Przez Send1N · Opublikowano
Są wydajniejsze na tych samych obrotach ale też głośniejsze od SW2 + mają problem z tym że słychać w nich pracę łożyska... także płacisz za najwyższy model a nie koniecznie jest lepszy do obudowy to już bym wolał pure wings 3 jak nie chcesz SW2. -
Przez bofff · Opublikowano
@sideband 5090 inno3d vs windforce? a frostbite może testowałeś? -
Przez Send1N · Opublikowano
W większości przypadków za te błędy są odpowiedzialne opcje oszczędzania energii dla dedykowanego gpu, ja bym to olał bo w niczym to nie przeszkadza że tam pluje errorami, w sieci jest cała masa podobnych tematów jak chcesz sprawdzić czy się poprawi to ustaw plan zasilania pod windowsem na "wysoka wydajność" (standardowo jest zrównoważony) + w nvidia control panel > zarządzanie ustawieniami 3D > tryb zarządzania energią > preferuj maksymalną wydajność. -
Przez walewtynki · Opublikowano
@Send1N A silent wings 4 140pwm w wersji 1100 rpm? Generalnie to fabryczne Dynamic X2 GP-14 w mojej budzie mają 1000 rpm, max przepływ powietrza 68,4 CFM i max hałas 18,9 dB. i jak tak patrzę na tę suchą specyfikację to ciężko mi znaleźć jakikolwiek wentyl 140mm pwm który miałby jednocześnie większy przepływ powietrza od niego i przy tym był cichszy. Chyba że tą specyfikacją w ogóle nie ma się co sugerować?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi