Problem Am5 i ASRock b850
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Wiem jak to działa jeżeli chodzi o rdzeń na tych kartach zainteresuj się OC pamięci bo 7900gre na początku przez pewien czas była zablokowana a fabryczny zegar vramu był bardzo niski, dopiero po czasie (po wyjściu sterów 24.3.1) można było ruszyć memki ponad 2300mhz i zyskać nawet 10% wzrost wydajności, głównym powodem słabszych wyników od 6950xt czy tylko kapkę lepszych od 7800xt na początku była właśnie pamięć. https://ithardware.pl/aktualnosci/amd_podnioslo_limit_oc_pamieci_radeona_rx_7900_gre_mozna_liczyc_na_znaczacy_wzrost_fps-32214.html -
Przez MadDog · Opublikowano
Kiedyś założyłem ten temat, żeby można było sobie gadać o sterownikach AMD. 10 osób mnie wyśmiało po założeniu tematu i wszyscy woleli pisać w dedykowanych wątkach Dlatego w ogóle go nie aktualizowałem bo było zerowe zainteresowanie. -
Po prostu Kartofel odkopał temat po 1.5r licząc że dostanie złotą łaptę, ludzie pewnie nie widzieli nawet tego wątku a o sterach pisali nie raz w głównym temacie amd -
A w jakiś współczesnych monitorach są dobre? od lat robią coraz to cieńsze ekrany i po prostu nie ma miejsca aby wsadzić do środka w miarę sensowne głośniki i producenci są skazani pakować miniaturowe pierdziawki Jak odpaliłem w swoim monitorze kiedyś testowo dzwięk to matko boska a np mój stary TV lcd lg 32LN5400 gra całkiem przyzwoicie jak na wbudowane głośniki tylko że tam siedzi takie coś: i zajmuje sporo miejsca pod maską
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi