5800X3D wiecznie żywy przebija cenami 7800X3D i zbliża do 9800X3D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Dzisiejszy dzień w pigułce rządów KO dla mnie. 1. Najbliższy termin na ćwiczenia rehabilitacyjne na cito: wrzesień 2027 2. ZUS mi z powodu opóźnienia 10 dni przysłał wezwanie do zapłacenia pier... składki zdrowotnej Więc tak: państwo może za rok mi pomóc, ale ja jak w ciągu roku nie będę płacił zablokują mi bez decyzji sądu (bo tak działa to w Polsce) wszystkie rachunki bankowe!!!! A taki gordo i inni będę mi prawić farmazony jak ja mam na to narzekać. Taka jakość usług jaka była przed polskim ładem jest wciąż. Tylko wtedy płaciłem grosze więc miałem wyj...e. Ale Morawiecki dopie.... ryczałtowcom i płacę 3xrazy tyle więc już nie mam wyje...e! I tylko nie piszcie mi, ze i etatowcy mają źle. Wiem, ze mają, ale ja piszę dokładnie o sobie bo o tym mogę pisać bez prawienia farmazonów. A etatowcy też niech psioczą na te k. polityków i oganiają ile im polski ład podniósł albo, że już mieli przed polskim ładem... A przecież podwyższenie składki w polskim ładzie miało być remedium na właśnie kolejki. Żeby była jasność. Jeślibym dzisiaj miał termin do miesiąca słowa bym nie powiedział o doje...nej składce zdrowotnej. Ok - podwyższyli, ale wiem za co płacę. Jakbym czekał rok, ale miał taką składkę jak sprzed polskiego ładu też by było ok. Ale nie teraz. I proszę nie piszcie mi (tzn gordo nie napisze bo ma kolejnego bana, który to już tylko w tym roku? ) ,że za to jak będę mieć rzadką chorobę to będzie ok.... Bo 80% składek idzie na 20% rzadkich chorób. Więc nie piszcie tego bo w takim razie rozpi.....ć cały ten system w drzazgi i nasze składki nie na 20% tylko na 100%, a te rzadkie choroby dać na inny fundusz np dofinansowany w połowie przez państwo albo do owisika! Albo to po prostu dobrze ogarnąć! Tak się właśnie złożyło dzisiaj. Takie 2 symboliczne sytuacje. O innych nie chcę pisać. Ja wam mówię, że Konfa w 2027 rozbije bank i z braunem przejmą władzę w Polsce. Ludzie naprawdę mają tego wszystkiego serdecznie dość. -
Przez tgolik · Opublikowano
No wiem, zamawiam schabowego. A potem okazuje się, że ten zachwalany przez wszystkich schabowy w ogóle mi nie smakuje. -
Przez miro · Opublikowano
piekło zamarzło -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Klakier1984 konsekwencja zdjęcia limitów NFZ
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi