Skocz do zawartości

Poczta z domeną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sie dowiedziec czy zakładajac wlasna strone internetowa o nazwie np.forum.pl i tym samym poczte przypisaną do tej domeny [email protected] będę otrzymywac po zalogowaniu sie na stronę powiadomienia o nowej wiadomosci mail?  Czy dopiero po wejsciu bezposrednio na maila? Z góry dzieki 

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Zqryzykowałem- kupiłem, przyszło i mogę polecić. Może komuś się przyda. Poniżej przeklejam opinię, jaką wystawiłem na Google.   Kupiłem biurko na zamówienie 200x80 na stelażu Elegant Pro z przepustami w niestandardowych miejscach wg własnego projektu. Pomimo obiektywnych problemów technicznych, takich jak kolizja ze stelażem udało się po wymianie kilku maili zrobić coś, co dokładnie odpowiada moim potrzebom. Panowie znaleźli nieszablonowe rozwianie, także megauznanie za indywidualne podejście do klienta. Również inne, drobne wytyczne zostały w całości zrealizowane. Do tego bardzo miły i konkretny kontakt oraz dobrze zabezpieczona przesyłka. Samo biurko jest super! Bardzo dobry, stabilny stelaż, a mówiąc szczerze, obawiałem się trochę "chińszczyzny". Nic z tych rzeczy! Bardzo gruba blacha, duże przekroje profili, dobra automatyka i wszystko mocowane na śruby. Cztery silniki szybko podnoszą i upuszczają blat, który jest stabilny nawet w mocno podniesionej pozycji. Na wysokościach "do siedzenia", jest jak skała. Całość z płytą 36mm waży chyba z 80 kg. Do blatu dodawane są proste uchwyty kablowe w predefiniowanych miejscach oraz hamaczek na kable. Wolałbym jednak sam móc wybrać miejsce uchwytów, które mogłyby być po prostu dostarczone w woreczku, choćby nawet jako płatna opcja. Montaż jest łatwy z dobrze zaprojektowaną instrukcją, chociaż nieco żmudny. Do tak ciężkiego blatu i stelaża polecam pomoc drugiej osoby, choć udało mi się zrobić to samemu.
    • Jest, ale to tylko jedna z ustaw. I dodatkowo - zwięzłe prawo wcale nie oznacza "lepsze". Niestety.   Ale to wynika z tego, że jak robisz jakąkolwiek deregulację to zaraz wszyscy krytykują.     Musisz pokazać te przepisy, bo nie kojarzę takiego tematu.  I jak bysmy to zrobili bez prywatnego biznesu na początku lat 90-tych?   No bo bez kombinowania w polityce kasa jest słaba.   Niektóre urzędy są zapuszczone - to prawda. Ale cyfryzacja dużo zmienia. I fajnie, że pojawiają się w duzych miastach Centra obsługi.    Możemy założyc osobny wątek, żeby nie śmiecić i ustalić zasady dyskusji (m. in. limit znaków), bo inaczej będziemy pisać wielkie elaboraty tutaj  
    • SESJA RADY WARSZAWY W SPRAWIE MARSZAŁKOWSKIEJ 66 trzaskowski wyzucil ludzi z mieszkan    TWARDE NARKOTYKI W SZTABIE TRZASKOWSKIEGO?    
    • Ja w ogóle mam jakieś marne wyniki w 3d mark. W grach wszystko w normie. A w takim Speedway po UV to nie mogę do średniej dobić.
    • Tusk się spotykał z zbrodniarzem Putinem , Kaczyński spotykał się z zbrodniarzem Netanjahu , wg twojej logiki oni są przestępcami ? To zrób śledztwo przedstaw dowody jak według ciebie Stanowski cos złego zrobił , bo na razie to tylko robisz to co zawsze pomawiasz innych z nienawiści Ja oglądam jego materiały i w materiale z Maciakiem dostał totalny pojazd od swoich widzów , zobacz sobie komentarze i łapki  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...