RAM dual channel 32GB czy 4 kości łącznie 64 GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Nie, oba główne polskie obozy polityczne (rządowy i PiS/Nawrocki) są temu przeciwne. To że mówią o tym państwa z koalicji chętnych nie znaczy że każde państwo z tej nieformalnej koalicji będzie musiało kogoś wysłać. -
Przez Asag · Opublikowano
Tak samo jak Rover, Saab czy z EU Chevrolet. A szkoda bo Saab fajne samochody robił. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
U ruskich też chińczyki zdobywały rynek w 22' i 23' teraz stoją w magazynach bo mało kto się skusi, Była już ekspansja 1-chińskich skuterów, 2-samochodów i 3-traktorów w latach 2000 i gdzie one są? Ja wiem na szrocie. Myślicie że za 4 razem się uda? Ja tak nie uważam, jeśli jakość naprawdę okaże się przyzwoita w co wątpię, to może zdobędą jakąś niszę i tyle. -
Przez Fatality · Opublikowano
Marża od sprzedanego auta a marża operacyjna za cały rok to chyba trochę co innego? To by miało sens jeśli w 2024 wyprodukowali by np. 1mln aut i sprzedali 1mld aut. Marża operacyjna 3% może świadczyć np o dużej liczbie aut na stanie których nikt nie che kupować. Generują koszty a mało kto chce kupować więc i przychodów mało. Jeśli to marża całej grupy to jest na prawdę słabiutko. news z dzisiaj: vw zamyka fabrykę w Dreźnie i straci pracę 35k ludzi. Przenoszą fabrykę do Chin. -
Przez Funky Koval · Opublikowano
Miała być refleksja, mieli zrezygnować z corocznego cyklu wydawniczego a tu proszę. MW4 będzie recyklingiem MW2 (2022). Data premiery: 2026 https://www.eurogamer.pl/wyciek-ujawnia-ze-call-of-duty-modern-warfare-4-jest-kopia-mw2-gracze-nie-sa-zadowoleni
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi