Igrz Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Elko Jakimś wielkim fanem motoryzacji nie jestem, ale na widok fajnego autka mam ślinkę Chwalcie się autkami, co planujecie kupić i realnie będziecie mieć w niedalekiej przyszłości, a co jest waszym mniej lub bardziej realnym marzeniem. OBECNIE -> Peugeot 307, 2001 rocznik silnik 2.0 w benzynie, 137 KM, prawie 200 tys. przebiegu - cóż, troszkę lubi się jebnąć ale na szczęście tylko elektronika, silnik, napęd, karoseria bardzo w porządku się trzyma Po wakacjach w tym roku -> Mazda RX-8, proszę mnie nie uświadamiać jak problematyczny silnik i ile pali, jestem świadomy Kiedyś -> VW Scirocco, także wiem jak problematyczny jest Nie wykluczam, że jak dobrze wypali Norwegia w wakacje, to może i zamiast Mazdy RX-8 i wtedy miałbym autko na dłużej tj. do następnej wymiany silnika Co mnie jara -> Range Rover Sport głównie, tak z realistycznych marzeń ale pewnie zanim się dorobię już coś innego mi się zacznie podobać. A z nierealistycznych -> wiadomo, Ferrari, Lambo, Aston Martin, Shelby, wszelakie kultowe lowridery, stare 911 Turbo, te auta się chyba wszystkim podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podwójniak Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) U mnie aktualnie Seat Ibiza 2 po lifcie, 2001 rok, stety - niestety 1.9 TDI fabrycznie 90 KM, w chwili obecnej 130. Z zewnątrz tak jak fabryka wypuściła. Następne Audi to S4 B5 2.7biturbo ale póki co czeka na koniec szkoły i wypad za granicę. Jeśli zostanę w kraju to bardziej przyziemne 1.8T. W marzeniach 911 964 albo jakiś inny klasyk. Edytowane 18 Marca 2016 przez Podwójniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ja tak przyziemnie bardziej saab 900 98r ze swapem na 2.3t 200km Musze jeszcze popracować nad detalami i auto będzie tip top ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Tak a'propos tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imiemichal Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Aktualnie corsa b 1995r z zawrotnym silnikiem 1.2 45 km Za rok na wiosnę kupuję bmw e46 2.0 150km, ale kusi też e39 ale bym musiał z diesel'em 2.5/3.0 ale nie wiem czy chcę ładować się w takie duże silniki. Edytowane 18 Marca 2016 przez imiemichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Kiedyś też byłem zajarany na e46, ale ostatnio tego zbyt dużo tego na ulicach. Ja w planie mam w przyszłym roku zmienić moją 900 na 9-5, sztukę na bogato da się wyrwać w cenie padliny e46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imiemichal Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Tutaj masz rację, gdzie nie spojrzysz tam bmw. Ale i tak wolę mieć oklepane bmw niż opla czy coś z VAG: seat, skoda, VW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Akurat nowego Leon-a to bym przytulił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imiemichal Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Niektóre nowsze auta są i fajne z VAG, z tym się zgodzę. Ale naszych realiach zarobkowych za szybko nie będzie mnie za szybko na nie stać A jak już będą w bardziej przystępnych cenach to downsinzing'owe silniczki pewnie wysiądą. Więc zostają auta gdzieś do 2003r żeby miały sensowne wyposażenie i były na moją kieszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7niebo Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Marzenie 911 70-80s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black21 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja z kolei podróżuję na 8 kółkach (od niedawna :D) Moje pierwsze autko to Fiat Punciak 1.1 99' rocznik 55KM No i moja druga miłość - Vitarka long - 95 rocznik, 1.6 16V 98KM jeśli mnie pamięć nie myli. Jeszcze nie przerejestrowany nawet To zdjęcie to nie fotomontaż! Mam tego wieleee więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czy jestem jedyny, który uważa wyższość wszelkich aut nad wytworem BMW i Audi? Złomnik pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black21 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 BMW nie lubię ogółem za drecholi Ale jakiegoś starszego Audi Quattro jeszcze nienafaszerowanego elektroniką bym chętnie przytulił Mocne silniki mało awaryjne tylko te ceny coś nie chcą spadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalus23 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 hmm.. ja tam zaczynałem od Hani;) Accord 2.0 v-tec 155km. Pięknie się kręciła do 7k. Generalnie jestem za produkcjami z kraju kwitnącej wiśni No dobra z Niemców 911 bym przytulił, a marzenie to Jaguar XKR 2005 Special Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haha3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dnia 20.03.2016 o 23:07, Prezes Biznes napisał: Czy jestem jedyny, który uważa wyższość wszelkich aut nad wytworem BMW i Audi? Złomnik pany Co ty pierdolisz dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black21 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 trzy tygodnie temu dokładnie po 17 latach jazdy zostało nabite 100k kilosów w Punciaku. 17 lat przejeździł praktycznie bez większych usterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imiemichal Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 BMW i audi możesz hejtować, ale one przed 2000r miały wyposażenie którego nie uświadczysz w nowej fabii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7niebo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Tak to jest. Stare samochody są niezniszczalne (mój tata się kiedyś zderzył z tirem, a jechał polonezem. Gdyby nie to, ze miał wzmacniana konstrukcje to by nie przeżył) A dzisiejsze samochody po byle stluczce do serwisu A jeśli chodzi o BMW vs audi to BMW u mnie wygrywa, z audi TT tylko mi się podoba Edytowane 20 Marca 2016 przez 7niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haha3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Z tymi nowymi samochodami to sie nie zgodze. Oblukaj sobie krasz tezty aut z lat 60-70 i porównaj je z chociażby takim punciakiem. Mimo iż auto ma 8 metrów długości to strefa zgniotu kończy sie baku paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi93 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No dobra to wam przerwę teoretyzowanie nad tym co jest fajne a co nie, tak na chwilę. Jest E39 530D. Wygląda ło tak: Przebieg bliżej nie określony, na blacie 303k km, ja zrobiłem 18k od września. Wcześniej 9-3 2.2TiD, nie wiem co następne ale na pewno będzie miało większy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Pójdź w ślady Dziary i E38 750i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi93 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dziara nie miał V12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja się przymierzam do paseratti b6 CL... i zapewne wpadnie do wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi93 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 passerati to jedynie CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 B6 = rdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi