Send1N 4 661 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) Godzinę temu, lukadd napisał(a): W normalnym zastosowaniu na co dzień i tak wszystko git. Pentium ostatnio pisał że sam nie wie po co mu ten cpu bo i tak w nic nie gra więc postanowił grać w OCCT A może to asrock już stopniowo podsmaża ten cpu Edytowane 10 Grudnia przez Send1N 3
Pentium D 1 315 Opublikowano 11 Grudnia Autor Opublikowano 11 Grudnia Dałem mu za zimnym, komp stał przy otwartym oknie. Odpaliłem kompa i od razu OCCT. 4 minuty do dobicia do 90*C a początkowy strzał do 83*C i tak powoli rosło do 90*C.
Pentium D 1 315 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Ale się trafiło Jakbym sprzedał te fluctusy i obecną 240 to jeszcze na plus wyjdę.
Pentium D 1 315 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Pan Mateoo outlet. Użyte i brak śrubek do przykręcenia do obudowy. Co jest śmieszne to mają wystawione drugie takie z pogiętymi lamelami za 180 zł Dokładniej to pogięte, uwalone i niekompletny montaż https://allegro.pl/oferta/chlodzenie-wodne-endorfy-navis-f360-argb-ey3b006-outlet-17879548565?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=119f9dd7-b7fe-406a-b456-fe411b0cff7b&utm_content=a6b09b024339# Edytowane 1 godzinę temu przez Pentium D
Pan Mateoo 511 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 50% taniej za to ze nie ma srubeczek ktorych kazdy ma duzo pewnie albo w kazdym sklepie idzie dostac, a za powykrzywiane lamele 180? xd, najs deal. pewnie sam bym polowal na takie jakby mi sie zmiescilo na top
Rekomendowane odpowiedzi