Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No po to masz rozpiskę np. co daje dany level wbity na obszarze. Od punktów doświadczenia po ubranka. Ta gra jest trochę inaczej uzwojona i można sobie skopać podejscie. Z resztą już w nicości mam już tak dość tłuczenia mobów, że mam postać podkręconą w trybie wspomaganie i to nie dlatego, że trudno a po prostu długooooo jedna fala, druga fala, trzecia fala a w międzyczasie latanie L3 pomiędzy przyszłymi denatami. Ja już lecę wątek główny i tylko te poboczne, które wydadzą się ciekawe lub obowiązkowe. Powiem, że gra jak na nawalankę to jest strasznie długa mam prawie 17h a jeszcze wygląda, że do końca nie mały kawałek.

Ode mnie na razie 9 na 10 gra jest porąbana ale nie aż tak jak AW2 i wątek Alana, więc mamy perfect blend w remedyversie. Powiem nawet, że to jedna z najlepszych gierek w tym rok. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Art385 napisał(a):

No po to masz rozpiskę np. co daje dany level wbity na obszarze. Od punktów doświadczenia po ubranka. Ta gra jest trochę inaczej uzwojona i można sobie skopać podejscie. Z resztą już w nicości mam już tak dość tłuczenia mobów, że mam postać podkręconą w trybie wspomaganie i to nie dlatego, że trudno a po prostu długooooo jedna fala, druga fala, trzecia fala a w międzyczasie latanie L3 pomiędzy przyszłymi denatami. Ja już lecę wątek główny i tylko te poboczne, które wydadzą się ciekawe lub obowiązkowe. Powiem, że gra jak na nawalankę to jest strasznie długa mam prawie 17h a jeszcze wygląda, że do końca nie mały kawałek.

Ode mnie na razie 9 na 10 gra jest porąbana ale nie aż tak jak AW2 i wątek Alana, więc mamy perfect blend w remedyversie. Powiem nawet, że to jedna z najlepszych gierek w tym rok. 

Może sami to w patchu zmienią tak jak bossów.

Bez kodów gra jest na ponad 25h.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Podtrzymuje 9/10. Chłopaki kreatywnie łatali budżet w stylu xenogears z psx i wyszło ekstra. Niestety też dopiero sobie dziś uzmysłowiłem, że mam HUE w game roomie i gdzie jak gdzie ale w tej gierce jeszcze z włączonym HDR na oledzie no robi to grubą robotę jak sobie pomyśle, że mogłem tak grać od początku to mnie skręca :E Muszę tak zrobić misje w zapadlisku z telewizorami + słuchawki pewnie mi zedrze kapcie siłą.    

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.09.2026 o 19:50, Art385 napisał(a):

Powiem, że gra jak na nawalankę to jest strasznie długa mam prawie 17h a jeszcze wygląda, że do końca nie mały kawałek.

Ja mam ponad 30h i jeszcze ani jednej strefy nie mam na max. :E

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Bo z reguły odpadniesz przy takiej swobodnej eksploracji gdzie nie robisz wszystkich misji i mobów gdzieś między 6 a 10. Mam tak samo.
Gierka pod względem wizualnego przedstawienia historii + audio, to jest topka. No ja jestem wyrywany z kapci po tym co zobaczyłem. Ktoś się po AW2 nie boi ryzykować i :thumbup: To co mi dziś gierka zaserwowała, to ja się w absolutnie nie spodziewałem. Końcóweczkę samą zostawiam na jutro. Kurde za nie całe 180 ziko taka gierka heh tyle wygrać.