Monitor
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Bluza fajna i to haft a nie na klejka, ale ponad 4 stówy to tak o połowę za dużo. 50 zł max -
Przez raiders · Opublikowano
całe 3 mecze zagrałem od 5 stycznia no sorry ale nawet ten 2XP nie zachęca . -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Ściągnij sobie nowy firmware(M2B109) ze strony Della. Dodali nowy tryb HDR1000 Bright, który w teorii poprawia ogólną jasność(do tej pory HDR1000 tak naprawdę potrafi być ciemniejszy niż TrueBlack400 w dużym uproszczeniu). Ja ostatnio zrobiłem update i wydaje mi się że jest lepiej. Przedtem korzystałem z ustawienia TrueBlack400 i Dolby Vision Bright -
Przez huudyy · Opublikowano
przewody też będą takiej samej grubości w kontaktach jak w ścianie? No chyba jednak nie. To samo z zabezpieczeniem, spora część listw jest tylko do 16A... Ja kontakty do komputerów mam pod 2 obwody zrobione, na wszelki wypadek. Kiedyś człowiek bawił się trochę w kopanie coinów i bym puścił chatę z dymem przez listwę słabej jakości - może 3kW było na nią puszczone i zrobiło się zwarcie. Od tamtej pory unikam jak nomen omen ognia wszelkiej maści przedłużaczy jak tylko mogę - a skoro on jest na etapie PROJEKTU chaty, to można już teraz to zrobić dobrze oraz estetycznie, bez jakichś przełużaczy walających się po podłodze. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Opis na aukcji sugeruje, że nie zadziała .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi