Sprawność dysków
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tmp · Opublikowano
Zależy mi na czymś modularnym. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie ma znaczenia jaki bios będziesz miał na starcie w przypadku tej płyty i procesoa którego wybrałeś ponieważ jest obsługiwany od pierwszego biosu jaki powstał, więc tym sobie głowy nie zawracaj, uaktualnić możesz w każdej chwili sam od razu do najnowszego. na zasilaczu nie oszczędzaj każdej złotówki, dołóż te 5 dych do vegi https://www.x-kom.pl/p/1325206-zasilacz-do-komputera-chieftec-vega-750w-80-plus-gold.html -
Przez Zhao · Opublikowano
Patrzcie jak się troszczą o moje fundusze ups -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
@galakty, no tylko mi nie mów że ze sprzedażą ramu dzisiaj moze byc jakis problem. Jak wystawiałem swój to nawet nie było konkurencji w kategorii 2x16gb 3600mhz CL16. Poszło chyba w godzinę bo za tanio dałem bo nie bylo z czym porównać cen, a w sklepach podwyżki sie zaczynały i nie wiadomo bylo ocb i poszło za 340zl. Ludzie celują w 3600mhz CL16 i one znikają szybko a zostają CL18 albo 3000mhz. Teraz to bym może za 700zl próbował sprzedać Płyta główna to zależy jak dbałeś bo nikt nie bedzie chciał zakurzonego kota w worku. Mój b350 pro carbon poszedł za 180zl bez żadnych pytań, ale mial dobra dźwiękówke chociaż. B450 są w sklepach za 200zl wiec pytanie czy nie pasowałoby za 150 wystawić tomahawka b450. 200 moze... Bo za 300 jest już nówka asrock b450 pro4 ze sklepu. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Mam u siebie 2 sztuki tej karty jedna biała i jedna czarna i chodzą miodzio. Patrząc na wykonanie szybciej bym podejrzewał, że ktoś sam przy niej grzebał a nie defekt fabryczny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi