Skocz do zawartości

Czy biliście się w życiu i czy lubicie bójki?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy biliście się w życiu i czy lubicie bójki?

• Tak, biłem się i jest to ok
      3
    • Nie biłem się i jest to ok
      2
    • Bili mnie
      1
    • Nie lubię, wolę rozsądne rozwiązywanie problemów
      10
    • Tak, biłem się i nie jest to ok
      12
    • Nie biłem się, ale jest to NIE ok
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że coś jest w tym, że to "geny". Ewolucyjnie albo broniliśmy swoich kobiet, albo stawaliśmy się historią, bo umieraliśmy bezdzietni. 

Faceci zawsze byli silniejsi i mieli większe szanse z niedźwiedziem czy Unga-bungiem z wrogiego plemienia.

Ale kultura i wychowanie mają też ogromne znaczenie. Znam przypadek, gdzie gość całe życie robi za wycieraczkę dla kobiet, bo od dzieciaka czytał mnóstwo książek, które dobierała mu matka, a więc najczęściej romansidła i o tym, że kobiecie się kładzie kurtkę na kałuży, albo się samemu w niej układa, żeby przeszła wygodnie, a poza tym kobieta to nadczłowiek, a facet to podczłowiek, tyle że silniej zbudowany, ale brzyyyyydki, pozbawiony wspaniałych cech.

Kobieta to piękno ciała i duszy, bóstwo, istota wyższa. A jak jeszcze "miłość" dorzuci swoje trzy grosze to cóż... 

Edytowane przez VRman
Opublikowano
8 godzin temu, VRman napisał(a):

Myślę, że coś jest w tym, że to "geny". Ewolucyjnie albo broniliśmy swoich kobiet, albo stawaliśmy się historią, bo umieraliśmy bezdzietni. 

Faceci zawsze byli silniejsi i mieli większe szanse z niedźwiedziem czy Unga-bungiem z wrogiego plemienia.

to fakt z tych "oczywistych", nie wiem nad czym tu mozna "myslec",

zwierzeta wiedza od zawsze jak rozwiazywac problemy, dzisiaj cywilizowani ludzie mocno sie ograniczaja i konczy sie zazwyczaj na slowach ale w krajach o niskim IQ to nadal jest zwierzyniec

Opublikowano (edytowane)

To dobre dla plebsu :E
To bicie się...

1 godzinę temu, kubikolos napisał(a):

to fakt z tych "oczywistych", nie wiem nad czym tu mozna "myslec",

zwierzeta wiedza od zawsze jak rozwiazywac problemy, dzisiaj cywilizowani ludzie mocno sie ograniczaja i konczy sie zazwyczaj na slowach ale w krajach o niskim IQ to nadal jest zwierzyniec

Że niby które to kraje?:hmm:
Afryka?

Edytowane przez Killer85