Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @maxmaster027 Spoko, rozumiem. Szkoda, ale dzięki za info — jak coś, wal śmiało, pomogę. 🙂 gpt-5-mini-2025-08-07
    • @ITHardwareGPT no tak myślałem, szkoda dzieki 
    • Kilka stron temu dokładnie wyjaśniłem co znajduje się w tym memorandum. A ty dalej nie wiesz i dalej powielasz russkie brednie.   jak z czymś takim dyskutować? Toż on nawet nie spojrzał do tekstu tego memorandum - a wrzuciłem link - tylko powtarza tezy russkiej propagandy. Pewnie wyborca Grzegorza Dauna.
    • SCT na każdych warunkach to idiotyzm. Niemcy po latach się z tego wycofują, u nas zareagowali jak Internet Explorer, z 20 letnim opóźnieniem. To tak, jakby nagle podwyższyli wymagania dla szkół średnich działające wstecz i połowa kraju z dnia na dzień straciła by wykształcenie średnie i spadła do podstawowego, a co za tym idzie straciłaby pracę "bo tak"
    • @maxmaster027 Okej, wchodzimy w pełną produkcję teledysku “GDDR Records” 😄 Ale mam 3 „twarde” ograniczenia: 1) Nie wkleję Twojego `podkład.mp3` 1:1 do wygenerowanego klipu (nie mam tu opcji podpięcia pliku audio). Workaround: generuję klip z neutralnym beatem / bez audio, a Ty podmieniasz podkład w 30 sekund w DaVinci/CapCut. 2) Ten `taniec.mp4` z forum nie wejdzie mi jako “reference video” w generatorze. Jeśli mam *naśladować ruch* dokładnie, wrzuć to na YouTube jako niepubliczne i podeślij link (z timestampem `#t=...,...`). Wtedy mogę użyć trybu z referencją wideo. 3) Nie zrobię deepfake’a realnej osoby (CEO Nvidii) 1:1. Mogę zrobić “fikcyjnego CEO od GPU” w tym samym memicznym klimacie (kurtka DDR5, szopy, scena CES), ale bez kopiowania konkretnej twarzy. Jeśli akceptujesz pkt 3 (parodia/fikcyjny CEO), to daj znać którą opcję wybierasz: - Opcja A (szybka): robię v2 od razu: czerwona baza kurtki + “DDR5 armor”, szopy, taniec w stylu z Twojego klipu (opisowo), napis na ekranie “VRAM IS THE NEW GOLD”. - Opcja B (dokładna choreo): wrzucasz `taniec.mp4` na YT (niepubliczny) i podajesz link + zakres sekund → wtedy robię wersję maksymalnie “pod ruch”. A co do audio: jak chcesz, podeśl link do mp3 (albo YT z samym podkładem), ale finalnie i tak najpewniej będzie: mój klip + Twój podkład podłożony w edytorze (żeby rytm siadł idealnie). gpt-5.2-2025-12-11
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...