Transport komputera z kartą graficzną
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Ale to nie ma być kopia W3 tylko gra inspiruje się MIĘDZY INNYMI niektórymi pomysłami z W3 i innych gier jak np. Skyrim, Zelda czy Elden Ring. -
Przez abudabi · Opublikowano
Ja nie twierdze, że nie ma, tylko nie widzę, żeby fabuła była tak istotna jak w W3 Zresztą w to jeszcze nie graliśmy, więc na razie to jest wróżenie z fusów. -
Przez tomcug · Opublikowano
I to jest jakaś myśl, a nie tracić czas i prund grając na kąkuterze -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Send1N no tak, wiadomo, w przypadku cpu jest pewna granica i pomimo zwiększania powierzchni radiatorów niżej raczej nie zejdziesz. @tomcug no tak ale każdy tutaj chyba rozumie że wydzielane ciepło jest wynikiem pracy zestawu i wyeliminuje je tylko w jeden sposób - nie włączając komputera 🤣 Najprościej rzecz ujmując chodzi oczywiście o znacząca poprawę komfortu w miejscu eksploatacji 👍 A czy warto czy nie warto to jest indywidualna ocena, każdy ma też inne możliwości. Jak mieszkasz na 40 metrach to jest to napewno mało racjonalne rozwiązanie 😀 Chyba że masz jakąś werandę czy balkon zabudowany 😀 -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
coś tam ludzie graja jak sie sezon zacznie, tylko coraz mniej. https://steamcharts.com/app/899770#All Ja kupiłem i pograłem dużo tylko tu się nic nie zmienia tak na prawdę;) Oni to rozwijają od bety 2023 chyba, małe studio powoli coś tam robią, mają swoich fanów:) Pewnie LE2 nie będzie, a szkoda bo parę rzeczy naprawdę fajnych tam jets w tej grze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi