Serwer wydruku a Windows 10 (SAMBA/CUPS)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Mają sporo martwych marek, których wskrzeszenie wymagałoby dużych inwestycji i nie gwarantowałoby sukcesu. No i musieliby zacząć od remakeów/remasterów/rebootów, a nie wszystkim się one podobają -
Przez slafec · Opublikowano
Bo wraz z Biohazard wyrobili sobie formułę, której od lat nie zmieniają (blisko 10 lat). To samo było z Origins od Ubi. Pytanie, czy (a właściwie kiedy) ludziom przejedzą się survival horrory na jedno kopyto. Wiadomo, że Ubi ma jeszcze milion innych, mniejszych/ większych problemów, ale jeśli chodzi o remake BF to dowieźli. Zarówno recenzenci jak i gracze są zadowoleni. Nie widzę tu szczytu bezczelności, albo jakiegoś upadku. W ogóle to mam inne spojrzenie na remastery/remakei bo np. jak mnie jakaś seria ominęła to cieszę się, że akurat jest odświeżenie. Gdybym teraz zaczynał przygodę z AC to byłbym zachwycony. -
Przez azgan · Opublikowano
Wypstrykali się bardzo szybko z EX'ów w zasadzie wszystko co pokazali na pierwszej zapowiedzi PS5 6 lat późnie i mamy to co mamy -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Miałem to rozwiązanie w 3070 gaming OC -
Przez Kris194 · Opublikowano
Na to co dobre warto poczekać co musi też przy okazji trochę kosztować no ale Sony by pewnie chciało za półdarmo. Wydawcy się przyzwyczaili do jakiegoś kosmicznego ROI i teraz płaczą. Co oni by wszyscy zrobili gdyby jak Rockstar w latach 2005-2008 mieli wywalić na produkcję gry 100 mln $. Pomijam już fakt, że można produkować gry inne niż open world i te nie kosztują 300 mln $ i nie powstają przez więcej niż 5 lat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi