bit-ovc spam team Wariatkowo.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jeżeli to było pytanie do mnie to ze sprawdzonego źródła od sidebanda żadna podróbka bo w tym laptopie którym kładłem różnica konkretna względem gluta który tam siedział z tym że tam siedziała już stara zdegradowana pasta od wysokich temperatur + widać było że wypompowała się z rdzenia -
Przez peVzinho · Opublikowano
Okej, dzięki za pomoc jeśli kolega nie znajdzie nigdzie karty gwarancyjnej to zapewne poszukam zamiennika tegoż wentylatora. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Kolego, były już dwa międzynarodowe śledztwa. Po co trzecie? Żeby tym razem russkie śmiecie miały na nie wpływ? Raport możesz znaleźć tutaj: https://www.ohchr.org/en/documents/reports/a77533-independent-international-commission-inquiry-ukraine-note-secretary Nic więcej nie jest potrzebne, a to co robi Braun z koriwnem to rozsiewanie ruskiej dezinformacji. Co do szczepionek - one nie były w fazie testów klinicznych, a w fazie monitoringu. Nie będę tu robił wykładu na temat faz badań klinicznych nad lekiem, ale testy zostały zakończone. To co piszesz to kolejny element chłopskiego rozumu wynikający z niewiedzy dotyczącej systemu badań klinicznych oraz wyłapywania strzepków informacji z mediów, które się lubują w dezinformacji. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Stutter 2: Heart of Bugs Chętnie wrócę za kwartał albo za pół roku najlepiej. Kiedy zobaczyłem, jak typ odpalił papierosa i mu się PDA do niego przyczepiło to mi się odechciało z deka w to dalej grać i sobie psuć zabawę. Wspomnienia z premiery Cyberbuga wróciły Gra ogólnie mi się podoba, ma klimat, ma imho spory potencjał, niech to łatają i optymalizują dalej
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi