EH_Gosu 6 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam ponownie. Wróciłem no to jutro powrzucam jakieś wyniczki ???? Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez EH_Gosu
Piotr 3 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, EH_Gosu napisał: Witam ponownie. Wróciłem no to jutro powrzucam jakieś wyniczki ???? sie4ma widzę wracasz bawić się tu hahahaha 1
EH_Gosu 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) 20 godzin temu, Piotr napisał: sie4ma widzę wracasz bawić się tu hahahaha Sam wiesz, masa projektów ciekawych. W zasadzie nie wiem czy zdążę powrzucać to i owo przed jutrem. Żeby być fair wobec reszty, pytanie do admina. Czy wyniki mogę wrzucić na innym chłodzeniu (gorsze akurat niż w moim prywatnym PC) i mobasie? W prywatnym PC mam X299 Rampage Extreme VI, na benchtablu X299 Extreme VI Omega, OC na LC to samo. Procek siedzi na benchu bo sprawdzam go po modyfikacjach. A, planowo dopiero za dwa, trzy dni wsadzam CPU do głównego PC, jeszcze materiał o modyfikacjach i zyskach termalnych chcę zrobić. Także jeśli dyskwalifikuje mnie temat innego mobasa, to rozumiem i problemu z tym nie mam Gdybyście przedłużali czas to wyrobię się z powrotem do głównego konfigu. MIazga w kontekście odprowadzania ciepła i zbicia temperatur, polecam customowe IHSy, to akurat efekty na niklowanym. OC Def. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez EH_Gosu
sido107 13 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @EH_Gosu no zasady to zasady Ale wyniki na forum daj jak najbardziej z ciekawości sam sprawdzę
sido107 13 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2019 moje wyniki walidacje na 5.0 https://valid.x86.fr/j1ib1h ortaz 5.2 r15https://valid.x86.fr/j1ib1h Aida memory read geek 4 c/4t geek no, limit
EH_Gosu 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 4 godziny temu, sido107 napisał: @EH_Gosu no zasady to zasady Ale wyniki na forum daj jak najbardziej z ciekawości sam sprawdzę Rozumiem. Nie ma problemu, zasady to zasady Chciałem być całkowicie fair to napisałem co i jak Wyniki powrzucam jak najbardziej, to na spokojnie w takim razie procka do swojego kompa włożę jakoś w pon / wt.
sido107 13 Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 WYNIKI końcowe: GRATULACJE:
Adamix76 1 Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Upsss..... chyba się spóźniłem,tak to jest jak się ma za dużo na głowie innych spraw,a miałem już przygotowane inne wyniki i patrząc to raczej był bym przed sido107. no nic,dzięki za zabawę. Pozdro.
RemiKo 50 Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Myślę, że było warto: Chciałbym bardzo mocno podziękować wszystkim organizatorom oraz sponsorom za bardzo miło spędzony czas z benchmarkami oraz świetne nagrody @sido107 Szacun za organizację całości i za świetny pomysł! Paczucha dotarła do mnie wczoraj z rana
sido107 13 Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Super cieszę się z wami. Fajnie że paczki dotarły.
Rekomendowane odpowiedzi