EH_Gosu Napisano August 30, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 30, 2019 (edytowany) Witam ponownie. Wróciłem no to jutro powrzucam jakieś wyniczki ???? Edytowano August 30, 2019 przez EH_Gosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano August 30, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 30, 2019 1 godzinę temu, EH_Gosu napisał: Witam ponownie. Wróciłem no to jutro powrzucam jakieś wyniczki ???? sie4ma widzę wracasz bawić się tu hahahaha 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EH_Gosu Napisano August 31, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 31, 2019 (edytowany) 20 godzin temu, Piotr napisał: sie4ma widzę wracasz bawić się tu hahahaha Sam wiesz, masa projektów ciekawych. W zasadzie nie wiem czy zdążę powrzucać to i owo przed jutrem. Żeby być fair wobec reszty, pytanie do admina. Czy wyniki mogę wrzucić na innym chłodzeniu (gorsze akurat niż w moim prywatnym PC) i mobasie? W prywatnym PC mam X299 Rampage Extreme VI, na benchtablu X299 Extreme VI Omega, OC na LC to samo. Procek siedzi na benchu bo sprawdzam go po modyfikacjach. A, planowo dopiero za dwa, trzy dni wsadzam CPU do głównego PC, jeszcze materiał o modyfikacjach i zyskach termalnych chcę zrobić. Także jeśli dyskwalifikuje mnie temat innego mobasa, to rozumiem i problemu z tym nie mam Gdybyście przedłużali czas to wyrobię się z powrotem do głównego konfigu. MIazga w kontekście odprowadzania ciepła i zbicia temperatur, polecam customowe IHSy, to akurat efekty na niklowanym. OC Def. Edytowano August 31, 2019 przez EH_Gosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sido107 Napisano August 31, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano August 31, 2019 @EH_Gosu no zasady to zasady Ale wyniki na forum daj jak najbardziej z ciekawości sam sprawdzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sido107 Napisano August 31, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano August 31, 2019 moje wyniki walidacje na 5.0 https://valid.x86.fr/j1ib1h ortaz 5.2 r15https://valid.x86.fr/j1ib1h Aida memory read geek 4 c/4t geek no, limit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EH_Gosu Napisano August 31, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano August 31, 2019 4 godziny temu, sido107 napisał: @EH_Gosu no zasady to zasady Ale wyniki na forum daj jak najbardziej z ciekawości sam sprawdzę Rozumiem. Nie ma problemu, zasady to zasady Chciałem być całkowicie fair to napisałem co i jak Wyniki powrzucam jak najbardziej, to na spokojnie w takim razie procka do swojego kompa włożę jakoś w pon / wt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sido107 Napisano September 7, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano September 7, 2019 WYNIKI końcowe: GRATULACJE: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamix76 Napisano September 14, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano September 14, 2019 Upsss..... chyba się spóźniłem,tak to jest jak się ma za dużo na głowie innych spraw,a miałem już przygotowane inne wyniki i patrząc to raczej był bym przed sido107. no nic,dzięki za zabawę. Pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemiKo Napisano November 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano November 21, 2019 Myślę, że było warto: Chciałbym bardzo mocno podziękować wszystkim organizatorom oraz sponsorom za bardzo miło spędzony czas z benchmarkami oraz świetne nagrody @sido107 Szacun za organizację całości i za świetny pomysł! Paczucha dotarła do mnie wczoraj z rana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sido107 Napisano November 23, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 23, 2019 Super cieszę się z wami. Fajnie że paczki dotarły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się