hall_007 Napisano July 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano July 10, 2019 (edytowany) Witam, poszukuję monitora, który będzie służył do oglądania filmów/seriali, czyli ma oferować świetnej jakości obraz (odwzorowanie kolorów) oraz czasem do grania, nie koniecznie w FPS-y. Ponieważ miałem przyjemność pracować chwilę na monitorze o wyższym odświeżaniu, to również ma dla mnie znaczenie. To wszystko najlepiej w budżecie 1500-2500 ZŁ Parametry wstępne: 27-32", odświeżanie 75-144Hz, rozdzielczość 2560 × 1440, HDR - bez znaczenia. Rozglądałem się już nieco i wpadły mi w oko dwie pozycje: ASUS PB328Q oraz LG 32GK650F-B PS: żadnych curved Edytowano July 10, 2019 przez hall_007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pientryk Napisano October 17, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano October 17, 2019 witaj,dlaczego akurat te dwie marki rozważasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano October 20, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano October 20, 2019 Cytat czyli ma oferować świetnej jakości obraz (odwzorowanie kolorów) A wybierasz matryce Va z 4ms odswierzaniem uhu .???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się