Rx9060 16gb vs rtx 5060ti 16gb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Czy ktoś oglądał: Ostatniej nocy w socho, Kształt wody, Jedna bitwa po drugiej? Czy to są dobre filmy? Któryś słabszy, któryś gorszy? -
Przez bleidd · Opublikowano
Sedany są niezbyt praktycznie dla mnie przez bagażnik, liftbacków jest mało a kombi mi się nie podoba. Nie zostaje za dużo do wyboru -
Przez miro · Opublikowano
odrzuca mnie od każdego filmu w którym gra ten niby polski żydek, gość jest mega irytujący jedynkę pamiętam że była całkiem ok ( tylko ten yesse ) , dwójki już chyba nie zmogłem... -
Przez Ghost589 · Opublikowano
Oddałem tego mo27q28g. Kupiłem za namową paru kolegów z forum i po moich przemyśleniach monitor 4k. Nie wiedziałem co wybrać myślałem i myślałem i w końcu wybór padł na MSI MPG 321URX QD-OLED. Mam go dopiero od wczoraj więc jeszcze dużo nie potestowałem, ale jest dobrze jak na razie. Gry w 4k wyglądają świetnie, z wielkości 32 " też jestem zadowolony. Myślałem, że to będzie jeszcze większe, ale na szczęście jest ok i jest w sam raz dla mnie. Nie widzę podczas grania czy przeglądania forum na tym monitorze niczego co by mi przeszkadzało żadnych powidoków itp. To są na razie takie wstępne wrażenia i mam nadzieję, że tak zostanie. Te zamawianie i odsyłanie tych monitorów jest dla mnie też zawsze stresujące. W sensie czy cały przyjdzie i cały dojdzie. Nadzieja na to, że się zaprzyjaźnimy jest duża :). -
Przez galakty · Opublikowano
Zalety automatycznych świateł... Ludziom mózgi odbiera.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi