hubio 1 347 Opublikowano 5 Stycznia Autor Opublikowano 5 Stycznia update informacji: kurier ma mieć przeprowadzone 3 rozmowy dyscyplinujące. Wszyscy mnie bardzo przeprosili. Zarówno DPD jak i Allegro. Mają mnie poinformować o wynikach tych rozmów.
kubikolos Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia u mnie DPD najlepszy kurier, po prostu pracuje mily Polak, u wiekszosci juz zalezy jaki ukrainiec sie trafi ale raczej nie narzekam na nich
hubio Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia Problemów c.d. Kurier został pouczony i ze złości robi dalej co robi. Tym razem mi nie dowiózł do paczkomatu zamówionego towaru na weekend i z powrotem trafił do oddziału. Oczywiście Allegro Delivery DPD
Kartofel Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W miejscu gdzie pracuję paczki przyjeżdżają codziennie. Co dostawca/sklep inny kurier. Wiecie co? Nie ma dużej różnicy pomiędzy firmami, a jeśli są, obstawiam że z winy konkretnego kuriera obsługującego dany region lub specyfiki magazynu w danym mieście. Niedostarczenie z powodu "nieudana próba doręczenia, nie zastano odbiorcy" to niestety standard w każdej z firm. Mniej czy bardziej uszkodzone paczki również. Wiecie co jest najpewniejsze w szczytach świątecznych? Paczkomat inpost. Paczkomat jak dotąd również nie uszkadza paczek, nie wiem dlaczego ale nie robią tego. Inne paczkomaty typu allegrobox, paczki czasem są zdezelowane podobnie jak od standardowych kurierów. Paczkomaty inpost są w mojej opinii najpewniejszą metodą dostawy paczki. Ale jak już wspomniałem, to może być specyfika magazynu/kuriera w danym mieście/regionie.
janek25 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia U mnie po złości nie przyjeżdżał dwa dni bo chciałem od niego potwierdzenie odbioru Do zabki mam 40m Lepiej sie przejść niż czekać na palanta pól dnia
hubio Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia Najprawdopodobniej to jest taki typek co jak jest ostatni dzień pracy to sobie skraca Wtedy było tuż przed okresem wolnym, a teraz sobota. Każę Allegro sprawdzić czy rzeczywiście były zajęte wszystkie skrytki.
Rekomendowane odpowiedzi