Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.
20 lat temu pół miliona to było trochę co innego niż teraz, ale ty zawsze znajdziesz coś żeby się popisać wyższością Panie narcyzu. Tak wszyscy wiemy - ty zawsze masz wszystko najlepsze, największe itp. Jaki biznes miałeś 20 lat temu? Kończenie studiów czy liceum? Ok koniec rozmowy z tobą. Poznaliśmy już twoje zdanie. Dziękuję.
OK, każdy może mieć swoją opinię i nie każdemu musi się podobać, choć trzeba przyznać że jesteś raczej w mniejszości, bo widać po ocenach i opiniach graczy że TLoU bardzo się podobał i jest już pozycją kultową.
PS. Ja mam całkowicie odwrotnie i dla mnie osobiście historia/fabuła ma kluczowe znaczenie. Jak już poświęcam czas na granie to chce się w to wciągnąć jak przy dobrym filmie cześć serialu. Jak gra będzie miała świetną rozgrywkę, ale historia będzie słaba to nie dogram do końca - gra dla samej gry i zabicia czasu to bedzie dla mnie zmarnowany czas. No ale ja gram wlasciwie single playery, nie mam czasu (ani chęci) na multi itp
No ale jest historia. Ta gra stoi historia i to ona jest w TLoU najważniejsza
Za 6k jest bez systemu z 16/512. To wciąż wystarczająco na długo...
https://www.sferis.pl/asus-tuf-gaming-a16-fa608up-r7165-ryzen-7-260-16-0-fhd-ips-level-165hz-300nits-ag-16gb-ddr5-5600-ssd512-geforce-rtx-5070-8gb-wlan-bt-lan-cam1080p-90whrs-noos-jaeger-gray-i647285
Wciąż nie rozumiem dlaczego nie rozważasz 5060. Różnica w grach jest pomijalna na ten moment z tego co patrzyłem i co twierdzą testy. Przewaga 70 lokuje się w innym środowisku niż granie (AI i rendering).
Rekomendowane odpowiedzi