Hard Reset 97 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 57 minut temu, Macius napisał(a): Długo Intel masz? Co tam siedzi u ciebie? Masz rig w stopce pod postami Intele mam w dwóch kompach, zero problemów z ścinkami i jakimiś dziwnymi zachowywaniem się gier. Drugi intel i7 9700k z rtx3060ti. Edytowane 11 godzin temu przez Hard Reset
Macius 5 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 19 minut temu, Hard Reset napisał(a): Masz rig w stopce pod postami Intele mam w dwóch kompach, zero problemów z ścinkami i jakimiś dziwnymi zachowywaniem się gier. Drugi intel i7 9700k z rtx3060ti. A czemu akurat rx na i5 13th?
Hard Reset 97 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 5 godzin temu, Macius napisał(a): A czemu akurat rx na i5 13th? Lepszego cpu do 1440p i 4k do tej karty nie potrzeba. Nie ma co przepłacać za np RYZEN 7 9800X3D, wydajność praktycznie taka sama.
Macius 5 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Hard Reset napisał(a): Lepszego cpu do 1440p i 4k do tej karty nie potrzeba. Nie ma co przepłacać za np RYZEN 7 9800X3D, wydajność praktycznie taka sama. Ja wymagam stabilnych fps i tyle
Hard Reset 97 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, Macius napisał(a): Ja wymagam stabilnych fps i tyle To zmien platforme na intela , kup jakiegoś i5 14600 z płytę Z790 a tego ryzna sprzedaj . 1 1
Macius 5 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, Hard Reset napisał(a): To zmien platforme na intela , kup jakiegoś i5 14600 z płytę Z790 a tego ryzna sprzedaj . A jak ze stabilnością? 1
Hard Reset 97 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu U mnie zero problemów ,żadnych dziwnych dropów czy niskiego 1%low 1
maxmaster027 1 051 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu "Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać." Polecam najpierw odpalic furmarka, na 15-30min i zobaczyc czy wszystko jest ok
Hard Reset 97 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 5 minut temu, j4z napisał(a): @Hard Reset a w co grasz? Aktualnie : Warzone , Arena Brakeout, Expedition33,Alan Wake 2, The Medium.
Macius 5 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 40 minut temu, Hard Reset napisał(a): Aktualnie : Warzone , Arena Brakeout, Expedition33,Alan Wake 2, The Medium. Ja byk chciał war Thunder płynnie 🤣
Hard Reset 97 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 22 minuty temu, Macius napisał(a): Ja byk chciał war Thunder płynnie 🤣 Nie grałem, może kiedyś zainstaluje. Grałem tyllo w wot 2
j4z 1 099 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Przecież AW2 to jest kosmos. Gra zjada moją kartę nawet na dlss performance i grafice low. Przynajmniej tam na początku jak się zaczyna murzynką.
leven 647 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu (edytowane) 3 godziny temu, Hard Reset napisał(a): Nie grałem, może kiedyś zainstaluje. Grałem tyllo w wot To zagraj Hart Reset: https://store.steampowered.com/app/98400/Hard_Reset_Extended_Edition/ Świetna gra Edytowane 6 minut temu przez leven
Rekomendowane odpowiedzi