Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.
@czarka89 Te wcześniejsze ryzeny raczej nie były awaryjne. Ja bym wziął na Twoim miejscu jakiegoś 7700x na przeczekanie czy coś podobnego. Zaraz wejdą te 9850x3d, co poniektórzy pójdą po te ekstra 400MHz czy ile tam mają dać więc może wtedy kupisz coś lepszego okazyjnie jak ludzie powystawiają 7800x3d czy jakieś inne cepy.
A pod koniec roku ma być nowy Intel i zobaczymy ile będą warte te nowe procki od AMD wtedy. Ale to tylko moje luźne przemyślenia.
To jest dopiero klub dla bogaczy. 3,63 miliarda złotych za 3 letnie członkostwo. Jeszcze ta nazwa Rada Pokoju
Albo ten gość odleciał już nie wiadomo gdzie a ze względu na wiek jest to możliwe. Ma 80 lat. Albo jest głupszy niż ustawa przewiduje. Albo chce ośmieszyć wszystkie duże międzynarodowe organizacje, traktaty i sojusze w tym NATO. Co i rusz kąsa ten sojusz z różnej strony.
@czarka897800x3d paliły się po premierze chyba głównie na asusie z tego co pamiętam, ale wtedy szybko ogarnęli problem i się uspokoiło. U mnie w budzie siedzi od września 2023, najpierw na asusie, od lata 2025 na gigabyte i ma się dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi