Skocz do zawartości

Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Hard Reset napisał(a):

Może @Maciuscos pozmieniał w adrenaline i dlatego nie działa prawidłowo jesli nie ogarnia podstawowych ustawien .;)

Nie miałem nic włączonego w dostrajaniu tak samo nic oprócz freesync nie było włączone w adrenalin. 

5 minut temu, Art385 napisał(a):

A co ty chcesz szukać? wciskasz niestandardowe i jedziesz. Tak to wygląda. 

Zrzutekranu(179).thumb.png.67db024ccf6b0a66c42757db87521164.png

O tu miałem wcześniej dostrajanie zasilania na +10% potem na tym standardowym bez zmiany. Dalej było to samo dopiero jak zmniejszyłem to poprawiło się. Może gorsza sztuka i tyle działa to działa nie będę nic chyba więcej grzebał. 

Opublikowano
2 minuty temu, Macius napisał(a):

Nie miałem nic włączonego w dostrajaniu tak samo nic oprócz freesync nie było włączone w adrenalin. 

O tu miałem wcześniej dostrajanie zasilania na +10% potem na tym standardowym bez zmiany. Dalej było to samo dopiero jak zmniejszyłem to poprawiło się. Może gorsza sztuka i tyle działa to działa nie będę nic chyba więcej grzebał. 

Ustaw tak jak podał przykład  @Art385 i bez zmiany PL i spradz. 

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Macius napisał(a):

Aż tak te z x3d mają różne przypadłości? :P

U mnie wszędzie masełko, da się? da się :E :hihot: na koniec telenoweli w większości przypadków i tak wychodzi na to że problemem był operator a nie sprzęt xD 

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 1