Zmiana karty Radeon na Radeon a sterowniki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
@bofff @maxmaster027 @sideband @ITHardwareGPT dobra wróciłem do domu i pierwsze co do cisnąłem riser do złącza w płycie żeby sie upewnić czy dobrze siebie bo mam ułamane blokadę portu i teraz wszystko gra. Ale teraz mnie zastanawia czemu pokazuje x16 5.0 jak mam riser 4.0 dodaje fotki z gpu z i wynik testu przepustowości złącza który sugeruje że jest szybciej niż na 4.0 chyba że czegoś nie rozumiem -
Przez Kadajo · Opublikowano
No normalnie, preset L jest zoptymalizowany pod bardzo niskie rozdzielczości (P i UP przecież obniża rozdzielczość bazowa odpowiednio do 50% i 33%). Wiec jak zapodasz mu wyższe ustawienia no to uzyskasz lepsza jakość. Pewnie na ustawieniach P i UP tez jest spadek wydajności z nowymi presetami, ale nie odczuwamy go tak bardzo, bo to niskie rozdziałki są. Co się zmieniło z DLSS 4.5 to ze doszły dwa nowe presety i teraz DLSS zmienia presety w locie w zależności co ustawisz w grze. Czyli dla DLAA Q lub B używa presetu K (czyli w rzeczywistości mamy DLSS 4.0) a dla P i UP używa odpowiednio presetow M i L. Tak L daje najlepszą jakość obrazu dlatego najbardziej obciąża kartę i mamy największy spadek wydajności. Włączcie sobie DLAA z presetem L, jakość gniecie. Ja testowałem na MFS i tam było grubo. Różnice w jakości pewnie mnij lub bardziej będą zależały od gry, ale ja np. w MFS widzę spore różnice na + A ze mam zapas mocy to używam "L" -
Przez Reddzik · Opublikowano
To L jest najlepsze? A nie M? To muszę to sprawdzić. -
Przez jarux · Opublikowano
Sensownie? Nie. -
Przez janek25 · Opublikowano
I najlepsze w tym czystym powietrzu że ubili terminy z 36 miesiecy do 18 z możliwością przedłużenia a termin liczony od daty złożenia wniosku a nie zatwierdzenia. Masz robić w ciemno nie znając kwoty dofinsnsownia.W tych polskich ministerstwach niemieccy namiestnicy pracują 😂😂
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi