Astec Napisano November 24, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano November 24, 2019 Witajcie, spotkałem się z opinią że i5 8400 wypada w RDR2 znacznie gorzej w porównaniu z i7 8700K. Różnica wynosi około 50% na rzecz i7. Jak z tym jest u Was? Utrudnia to płynną i komfortową rozrywkę na i5 8400? Znalazłem taki test, ale ciekawy jestem jakie macie odczucia. Warto z tą i5 kupować tę grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano November 25, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano November 25, 2019 Chłpoaki graja nawet na i5 2500K działa tez normalnie na 7700k 8600k to co pamiętam bardzieju zależy jaka masz karte graficzną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano November 25, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano November 25, 2019 Mam kumpla, co mu dałem 7350K @ 5 GHz i mówi, że jemu dobrze już nie działa. Ale jednak to dwa rdzenie tylko Na 6C/6T nie wiem, ale z ciekawości sprawdzę, bo to tylko zablokować SMT na 8700K i mam prawie to samo (prawie, bo cache więcej). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astec Napisano November 25, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 25, 2019 5 godzin temu, tomcug napisał: Mam kumpla, co mu dałem 7350K @ 5 GHz i mówi, że jemu dobrze już nie działa. Ale jednak to dwa rdzenie tylko Na 6C/6T nie wiem, ale z ciekawości sprawdzę, bo to tylko zablokować SMT na 8700K i mam prawie to samo (prawie, bo cache więcej). Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś to sprawdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano November 25, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano November 25, 2019 2 godziny temu, Astec napisał: Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś to sprawdził. Luzik, jutro dam odpowiedź. Tak na marginesie, z jaką kartą mam sprawdzić - AMD czy NVIDIA? Bo to może mieć znaczenie, wiec powinna być tego producenta, jaką posiadasz w komputerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astec Napisano November 25, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 25, 2019 31 minut temu, tomcug napisał: Luzik, jutro dam odpowiedź. Tak na marginesie, z jaką kartą mam sprawdzić - AMD czy NVIDIA? Bo to może mieć znaczenie, wiec powinna być tego producenta, jaką posiadasz w komputerze. Najlepiej NVIDIA. Najbardziej interesują mnie najniższe ustawienia grafiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się