Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Marta Styczyńska drStosponec7og1i73386a6u0uf74al.ihmami7ut61tigag c7zmcftg33d · Mam pytanko do osób posiadających LPG w baic 5. Jaki macie zamontowany reduktor. U mnie przy mrozach nie da się jeździć. Szarpie. Był już na serwisie ale jak zwykle nic nie pomogli. Znajomy podpowiedział że pewnie tutaj leży problem. Kamil Pietrzak Ja w bejning 7 mam tak że w duzy mróz jak chce przycisnąć to przełącza mi się na benzynę Adam Kowal Paweł Feli u mnie to samo. Przerywanie i szarpanie. Serwis rozkłada ręce Marta Styczyńska Autor Adam Kowal no mnie też powiedzieli że tak jest. I jeżdżę na benzynie bo szkoda auta Marek Wojciechowski Obiecujący współautor Masz gaz za 1 zł Marta Styczyńska Autor Marek Wojciechowski akurat nie. Płaciłam 7 tysięcy. Marek Wojciechowski Obiecujący współautor A to zmienia postać rzeczy przepraszam Tomek Żach Marek Wojciechowski nie za 1 zł tylko 7,5 tys PLN . ja właśnie zadatkowałem B7 . Ale nie wezmę od nich nic ponad podstawowy pakiet. Właczniee z tym ubezpieczeniem za złotówkę. O ile Chińczycy zrobili dobrą robotę z tymi autami.To dystrybutor i dilerzy sobie nie radzą. Marta Styczyńska Autor Adam Kowal a serwis dalej struga głupa że nie wie co jest grane. Skoro mój przypadek nie jest pierwszy to doskonale wiedzą. W poniedziałek zadzwonię jeszcze raz do Łodzi i dopytam czemu tego nie robią. Majkel Majkel To jest wada fabryczna przy silnikach w 5 i 3. Mi w 3 ta ich instalacja zajechala silnik, ze przy 8tys juz go zmieniaja Karol Płatników Marta Styczyńska Witam , u mnie pomogło pierwsze dwa trzy kilometry jadę bez nawiewu i włączonego ogrzewania po przełączeniu na lpg włączam ogrzewanie i nadmuch . To tylko moja metoda do niczego nie namawiam . ********* -
Przez toska78 · Opublikowano
Tak więc u mnie na te nie schodzenie poniżej 4,7 GHz pomogła zmiana systemowego planu zasilania na zrównoważony. Jak ręką odjał, bez restartu systemu. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Hard Reset, ta odpowiedź to kopiuj wklej z dokumentacji APO, nic nowego. Więcej gier jest w przypadku Core Ultra, a tak jak ci napisałem, 13 i 14 generacja nie potrzebuje żadnych optymalizacji. -
Przez marko · Opublikowano
Fajny to jest BMW K1600. Teraz zapewne jest jakaś nowa generacja, ale jak jakieś 5 lat temu wsiadłem na niego... Kurde! ale to coś z kategorii "i tak sobie nie kupię" -
Przez Elder · Opublikowano
Buda pod EATX dual CPU Xeon wymusza rozmiary zapewniające bdb chłodzenie AC więc małe konstrukcje odpadają...już się z tym użerałem przy platformach X99 oraz X299. Wiadomo że trudno o utrzymanie ciszy w stacji roboczej non stop dojechanej na max obciążeniem i chłodzonej powietrzem... zwykle CLC tu pomaga ale ani słowa nie było że CLC zastosujesz. To oznacza jedno,dostaniesz bdb wentylowaną dużą budę do pro zastosowań ale nie bezgłośną pracę stacji roboczej...cudów nie ma bez względu na to jak wydajne coolery na CPU wpakujesz to GPU będzie hałasować dojechane na max load. Workstation mają swoje wymagania,z gamingowymi budami i to po taniości wybieranymi zwykle to się gryzie. Rozmiary mobo EATX i wybór pozostałych komponentów + wymóg dobrego chłodzenia do osiągnięcia ale cisza w full load...hmm,walczyłem z tym wielokrotnie i zawsze kończyło się tak. Bez kompromisów,cisza i wydajność w full load mimo OC CPU/GPU. Drogo. Podaj budżet na budę, podaj ilość miejsca na budę w pomieszczeniu i lokalizację (pod biurkiem na biurku) oraz wymogi co do stosowania lub nie stosowania HDD/SSD/NVME i konkretnej płyty głównej jaką zastosujesz w nowym projekcie i nie buduj stacji roboczej z modyfikacjami a seryjną budą logicznie dobraną do hardware jaki do niej trafi. Przegniesz to władujesz się w potworne koszty ale i tak bywało że kto do pracy potrzebował Bizancjum to dostał Bizancjum. Różne kaprysy ludzie mają...nic mnie już nie zadziwi po kilku workstation jakie modyfikowałem pod specyficzny gust odbiorcy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi