Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, kwestia ceny była juz dziesię razy poruszana i wszyscy sie zasadniczo w jej ocenie się zgadzamy. Nie wiem, po co to dalej drążyć. Nowy Blizzard nie ma nic wspólnego z tym dawnych czasów, którego pamiętamy i cenimy. Zupełnie inni ludzie, inne założenia biznesowe i ideowe dodatkowo.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

100 zł - dajcie spokój. Dobry obiad w restauracji z "przystawką" tyle kosztuje. Na drugi dzień stawiasz dwójke w toalecie i tyle z tej stówki.

Bogol:lol2:
Co do tematu...

Znajomego brat cioteczny kupił i pograł z 12 godzin i ma dość.
Ta nowa postać to "Terminator" i kosi wszystko

Nie no.jpg

Edytowane przez Killer85
Opublikowano
8 godzin temu, sil3nthunt3r napisał(a):

Fabuła nic nie warta dla mnie. Historyjka o niczym, tylko do zaliczenia

Diablo skończyło się dla mnie na Diablo 2 jeśli chodzi o fabułę i taką czystą przyjemność gry. Przeszedłem Diablo 3 i Diablo 4 tylko dla zasady (z powodu sentymentu do Diablo 2) i nic więcej. Przejść i wywalić.

Opublikowano
Godzinę temu, azgan napisał(a):

Zostanę jednak przy D2R i D4

Spokojnie to jakaś pre alpha, dalego jej do normalnej pełnej wersji, ja wytrzymałem w niej jakieś 10min według steama i poleciała z dysku. Zobaczy się jak wyjdzie w pełnej okazałości ale ponoć robią ją od 2021, więc póki co obstawiam, że "grywalna" wersja to pewnie w 2030:E

Opublikowano
1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Spokojnie to jakaś pre alpha, dalego jej do normalnej pełnej wersji, ja wytrzymałem w niej jakieś 10min według steama i poleciała z dysku. Zobaczy się jak wyjdzie w pełnej okazałości ale ponoć robią ją od 2021, więc póki co obstawiam, że "grywalna" wersja to pewnie w 2030:E

To spokojnie można o tej grze zapomnieć. Jak to po 5 latach pracy tak wygląda... ;) Kto będzie grał laddera? Ja raczej tak. Pewno Warlock.  Resztą postaci już tyle się nagrałem, że już chyba kolejnego Paladyna czy Soso sobie odpuszczę ;) Raczej na spokojnie planuje, bez żadnej spiny :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• https://www.rmf24.pl/regiony/olsztyn/news-choroba-w-osrodku-dla-cudzoziemcow-w-ketrzynie-34-zakazonych,nId,8066255   o jak mi przykro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   szkoda ze na zyczenie politykow trzeba to utrzymywac i leczyc z naszych podatkow
    • To ja poproszę o fakty. 1. Jakie są wymogi prawne, budowlane itp. 2. Jaka jest moc ciepłowni i jaką mają sumę mocy w umowach na dostarczanie ciepła. 3. Podaj parametry projektowe ciepłowni, jak i sieci przesyłowej i wyklaruj czy chodzi o moc czy wytrzymałość infrastruktury na mrozy.   To co piszesz, to stek bzdur, byle się coś przykleiło. Coś, gdzieś, chyba, ale solidny wylew frustracji.   Fakty są takie: - awaria jednego kotła o mocy 112MW co stanowi około 15,5% mocy elektrociepłowni, 14,5% całej sieci (spalarnia śmieci z elektrociepłownią 44MW, elektrociepłownia Matarnia 10MW) - wieszczono, że będą dzielnice bez ogrzewania, a skończyło się głównie na obniżeniu temperatury (część mocy zwolniono np. ze szkół), pewnie były poszczególne budynki, ulice w gorszej sytuacji ale generalnie system się nie załamał - tej zimy temperatura w Gdańsku kilkukrotnie spadało w okolice -20, lokalnie pewnie bywało mniej i nic z tego dla mocy cieplnej nie wynikało, awaria kotła też nie była związana z niską temperaturą. Pękające rury się zdarzają, nawet przy mniejszych mrozach.   Odnośnie temperatury, to jeżeli już, nie -16, a -20 i nie jest to granica załamania, po której nie będzie ogrzewania, a granica utrzymania zamówionej mocy: https://grupagpec.pl/dictionary/moc-znamionowa/   Przykład z windą bzdurny, bo żeby została dopuszczona do użytku, to musi przejść odbiór, a to oznacza m.in. konieczność umieszczenia w widocznym miejscu maksymalnego obciążenia.   Na koniec zdradzę ci pewną tajemnicę. Dostawca prądu cię okłamuje! Jak zsumujesz moc zamówioną ze wszystkich mieszkań budynku, to wyjdzie ci, że przekroczy moc podłączoną do niego! Normalnie mega-oszustwo! Zejdź na ziemię, bo to żadne oszukiwanie, a czysty pragmatyzm i gospodarność. Po co generować nadwyżkę mocy, bo może się zdarzy, że wszyscy w tym samym momencie chcą wykorzystać pełną? To są skrajne przypadki, mało prawdopodobne, więc nie ma sensu przepłacać.
    • Bo ja sprawdzam przez przeglądarkę. Nie mam gry, może dlatego tak pokazuje    
    • Ej no to jak to w koncu jest z tymi reakcjami w offtopie ? Mialo nie byc w calym offie a teraz znowu sa tylko nie tam gdzie polityczne
    • dolaczam, bez obaw     ale musze nadrobic nad czym placzecie, widze ze nad nowym kredytem wiec nie lekcewaze tej sprawy, odniose sie do niej w pozniejszym poscie XDDDDDDDDDDDDDD
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...