Zasilacz Deepcool PL750D WH 750W ATX 3.1 -czy jest OK?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
miałem dziś luźno, postanowiłem posprawdzać ze starymi biosem/i jak to jest na B650 msi gaming w moim przypadku. wgrałem bios o jeden numer starszy niż najnowszy, żadnych zmian... postanowiłem wgrać bios z czerwca 7E26v1L , na którym na 100% wszystko działa, co widać na screenie we wcześniejszym poście ( 7800x3d i rtx 5070 ) no i co ? u mnie dalej nie działa, ustawiając auto negocjuje tylko na x16 4.0 i dupa.. chyba kolega @Grolshek miał tu b650 tomahawk, masz chyba w domu 9060xt ? a może jeszcze jakieś rtxa na 5.0 ? jesteś w stanie sprawdzić to w wolnej chwili pod obciążeniem ? w bios na 100% nie będziesz mieć do wyboru gen 5, tylko trzeba ustawić na auto -
Przez hubio · Opublikowano
A tu jeszcze cały artykuł o ratownikach medycznych: https://wiadomosci.wp.pl/opancerzeni-ratownicy-medyczni-dwa-kilo-od-smierci-7233739219212800a Ludzie nam pomagają, a zatrute etanolem przez korporacje, chore osoby, atakują tak bardzo potrzebnych ratowników. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Tata mi dzisiaj mówił, że w służbowym MG ZS po nocy w ostatnich mrozach lewarek biegów musiał przeciągać rukcugiem, dopiero po kilku kilometrach, jak się olej rozgrzał to zaczyna pracować poprawnie Przypominam, że auto ma rok z małym hakiem. -
Przez Godlike · Opublikowano
W Diablo 3 nie grałem, ale 2 przez kilkanascie patchy miałem obcykane i chodziło jak w zegarku u mnie, ale parę banów za boty się wyłapało, ale później blizzard albo miał to gdzieś albo przymykal oko, a jak kończyłem przygodę z diablo 2 na patchu 1.13 to było wieciej botów jak ludzi -
Przez galakty · Opublikowano
Polecam ubezpieczenie szyb, nie ma co się denerwować jak ktoś uszkodzi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi